EvilSta Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Jak je videt v USA zazivaji opravdove PS3 silenstvi (jen me tak napada co by asi tito lide udelali tem co ho v predchozim videu rozmlatili :lol: ) Jen se divim ze to tem lidem za to stoji.... http://www.youtube.com/watch?v=lEPdRPxR_i0 panove ze SONY si urcite jen mnou ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 No je vydno ze Americania v tom maju CHAOS! V Japonsku si pekne stali a cakali ale tu.. :roll: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 asi pojedu do ameriky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Nemam slov :roll: SOU TO MAGORI jezisi kriste vzdyt je to jen herni konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 NE TO NENÍ HERNÍ KONZOLE TO JE :P "PLAYSTATION 3" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 dobra reklama a k tomu zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 ja jsem to uz nekde rikal ze se o to budou prat ... jezis jak ja jsem dobry ... vytvorte mi novoh hodnost prorok fora :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Taky se budeme v evrope prat, to si nedelam iluze, ze jsme v tomhle normalnejsi..:) aspon ja bych se teda pral..:) ale asi jenom kdyby mi ho chteli vzit..:grin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Není proč.Je to jen kus plastu a železa.Navíc v současné době nejsou ani solidní hry na PS3.Je dobrá,akorát tak do vitríny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Proc se perou , kdyz v Americe je na skladech spousta neprodanych PS3 (nikdo je nechce)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 wii do toho ! chci si koupit wii a u nas je beznadejne vyprodane ... jsem zvedavy jake to bude z launchem ps3 u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.