Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak notebook a PSP je ale něco jiného. Když furt čumíš do PSP, tak je učiteli jasné, že hraješ, a máš po ptákách. My notebook taky můžem mít, já ho používám místo sešitů a téměř ve všech předmětech si do něj píšu zápisy, takže co mám notas, PSP do školy nenosím, není na to čas :) Vůbec jsem ho přestal používat

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Já chodím na gympl,tudíž si todle nemůžu dovolit,pokud nechci rupnout a navíc bych měl strach,že my ho někdo šlohne.Bo škola prý neručí za drahé a zbytečné věci,které nosíme do školy.Ale spolužák na to kašle a má ho tam furt.Každý den jiná hra....akorát už ted z dosti předmětů propadá..

No hele taky chodim na gympl, pařim deně na hodinách co mně nebaví (F,CH,B,M) a nemám s tim problém, stačí to mít vyřešený s kámošema, že jeden píše na noťasu poznámky a pak si to posíláme. A letos sem měl tři trojky tak se musim pochválit ;) .

Jinak ty profesoři to samozřejmě věděj že paříš pod lavicí/čepicí/strašně nenápadně děláš že nic, jenom jsou radši že mlčíš ;)

Odesláno

Já chodim do devítky na základce. Máme tam pár učitelů, kterejm to nevadí, který na to nepřídou nebo to přehlíží, ale taky ty, kteří jakmile se ohneš k aktovce startujou co děláš. Mám vyčíhlé hodiny ve kterých hraju. Třeba rodinka hudebka atd... Ale Matika, Fyzika, Chemie, Čeština, Angličtina radši dávám pozor protože se chci něco naučit :)

Odesláno

Na zakladce jsem jeste parival a ne malo, skoro kazdou prestavku a vetsinu volnych hodin (co je volna hodina zavisi na uciteli). No a ted na stedni ho tam taham malokdy, radsi surfuji na Notebooku a snazim se pripravit do dalsich hodin. S PSP si nejradeji zahraju na intru, kde nemusim delat takove kompromisy se hlasitosti a grimasami na tvari :)

Odesláno
No já mám momentálně PSP v ředitelně .. Už asi třetím dnem :( :D

Mna by velmi zaujimalo, kde beru ucitela legislativne pravo na to, odobrat predmet ktory je v tvojom vlastnictve(my to v skolskom poriadku nemame, len ze sa to nesmie mat na hodine, nic o konfiskacii)...sranda by bola keby ich niekto za to zazaloval :)

A aby som nebol OT, hravam len na zastupovanych hodinach, ked chyba ucitel...ale ked som mal psp nove, tak som hraval aj inokedy :bash: a mam taku zaujimavu prihodu: Boli sme v labaku na biologii a bolo to na zaciatku hodiny, hral som na psp maria cez emulator(nenapadne),avsak vedla mna sedel spoluziak co mi totalne cumel na displej, takze ma prezradil a nasledovala podozrievava otazka profesorky: "Ty....co to tam robis pod tou lavicou, urcite tam nemas kluc(urcovali sme rastliny)" a ja som sa v rychlosti musel vynajst tak som povedal co mi prve napadlo: "Vypinam mobil, aby mi nezvonil" :cheesygrin: ..... a zozrala to :psp:

Odesláno

Teda panove,to je nejlepsi topic,co tu kdo kdy zalozil !!! Fakt kralovsky se bavim,piste dal :) !!!

Ja jakozto ucitel (nebojte,jen tak se asi nepotkame) vam reknu,ze ti vasi na vas spis kaslou,nez ze si toho hrani nevsimaji. Docela byste se divili,co vsechno jde zepredu od tabule videt-a nez se hadat s nejakym frajirkem,radsi se na vas vy*erou..

Ale hrajte dal,ja jsem treba posledni 4 roky gymplu prosedel s nintendem pod lavici.. Podle me teda neni nejlepsi pozice ve tride vzadu,ale (z pohledu ucitele) v leve rade,kdyz k tomu jeste sedite na kraji.. Tam oko ucitele nezabloudi tak casto jako dozadu :)

Nicmene, kdybych byl vas tridni,tak byste ty psp vzdycky 1.9. donesli,pak pul roku nic a na pololeti bych vam je mozna vratil.. :)

To scryx: ucitel nema uzakonene pravo ti neco zabavit. Ty nemas pravo bojkotovat vysledky jeho prace. Respekt-je to nejblbejsi povolani na svete. Kdybych ho delal na plny uvazek a jeste k tomu cely zivot,tak bych se na 100% zblaznil. :(

Jen o jedno vas prosim-nehrajte v hodinach cestiny.. Super forum,ale nektere prispevky tady jsou jak od preucenych mongolu. Aspon to i/y,snad to neni tak tezke :)

Odesláno

2shai_tan: Ona ta čeština je strašná na celém fóru, když se tak podíváš (podíváte? Můžu Tykat doufám :)). Bohužel je to "chyba" dnešní generace, kdy se k internetu dostávají čím dál víc mladší lidé, kteří na svůj mateřský jazyk kašlou, a raději se věnují své "partě", svému Sony Ericssonu a "hudbě"... Bohužel to pozoruju čím dál víc, dělám korektora na jednom nejmenovaném fóru a tak si těch chyb všímám všude... Jinak abych nebyl OT, na PSP jsem nešáhl od začátku školního roku, neboť jsem si koupil NTB a na PSP fakt není čas :)

Odesláno
2kennyCZ: probuh,tykej..

Nebudu nikomu kecat,a tak musim uznat,ze mit psp za mych skolnich let,tak bych v lavici nedelal nic jineho! :) :)

Upřímně v dnešní době (hlavně na středních) se takovéto věci vůbec neřeší. Učitelé to berou jako náš problém, že nedáváme pozor a pak se to projeví na našich výkonech v testech, takže většině učitelům to může být někde ;).. chodim na gympl, notebook používám něco jako sešit a když berem nějakou nudnou látku třeba v dějepise, není nic jednoduššího než si pustit nějakou gamesku a trochu se zabavit ;) v těchhle případech s učiteli (respektive proferory) není žádný problém. :)

Odesláno

Ja jsem byl odjakziva na kapesni hracky,shanel jsem je po bazarech,takze nejdriv gameboy,gbc,gba,pak kapesni pocitace - psion 3c,psion revo,psion 5, palm 3x,hp200lx-to byla supa,prvni opravdove pc do kapsy-na tom jsem projel 4 ultimy,ruzne pocket pc,pak programovatelne kalkulacky-casio 4500,7400g,9850g,hp49gx,ti-83,ti-89 a x dalsich masinek... profesori nevedeli,co mi driv zabavit :) a pak prisel pristroj nejultimatnejsi,texas instruments ti-86.. 5 let,kdyz jsem se nudil,tak jsem na ni programoval. Kdyby mi tehdy nekdo ukazal psp,tak bych myslel,ze to prilitlo z jine dimenze :)

A samozrejme jsem do vseho cpal kvanta tahaku. Vazeni ucitele nechapali,ze do neceho tak maleho s displejem se daji nacpat vsechny ucebnice :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu