Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Guest rey5757
Odesláno

ja ted uz moc nehraju protože mame ve třídě strašne bonzaky kteří to hned nahlasí přítomne učitelce a dělají jako by oni nikdy o hodinach nehraly.

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

jj PSPéčko nosim do skoly skoro kazdodenne ..ale jelikoz mam neflashnutelny a umdecka se mi nosit nechce..tak vetsinou koukam na filmy bo hraju demicka...samozrejme ho chtej spoluzaci pujcit..tak jako jak komu, ale spis vetsinou pujcim...))oni pak zase poradej pri tezkym testu atp...:-D...jinak zadna ucitelka me zatim nepristihla..protoze nase ucitelky obchazeji lavice..jen opravdu sporadicky! coz je jen dobre O:-)

• 1 month later...
Odesláno
  Typan Cz napsal:
já mam od učitelky na informatice dovoleny parit pri hodinach, protoze sem beznadejnej pc maniak (berem openoffice, malovani atd.) srry moc za double post!!!!

to chodíš do 6. třídy ?!

jinak o hodinách pařte wormsy , já to dělával ta kže sem do toho kulatýho penálu dal neopren (trčel z toho do výšky ) , pod penál dal tak 4 tlustý učebnice a lapřil za penálem , když učitelka šla tak sem vypnul display a dal to displayem dolu ... ona to vzala a ptala se jako jak si to dovolim a já řek že sem hrál o přestávce tak co do mě dělá :D ...

Odesláno
  Typan Cz napsal:
já mam od učitelky na informatice dovoleny parit pri hodinach, protoze sem beznadejnej pc maniak (berem openoffice world atd.)

lol.. on existuje openoffice world?? :wohow: ja myslel ze je jenom openoffice word :roll:

jinak jsem moc neparil o hodinach ale ted to nekdy zapnu.. dam si na klin ucebnici a parim za ni takze to vypada jako kdyz z ni ctu.. nekdy je to taky dobry za mikinou ale to delaji vsichni takze to je vazne nenapadny.

Jinak ted kluci vymysleli diru v radu :D Prej tam nikde neni ze nemuzou o hodinach parit na psp tak ze jim to nemuze sebrat. Jsou to ale naivni chlapci..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu