RanQ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Neznáte nějkou hru podobnou hře Dungeon Siege ? A vůbec KteráHraVámVydrželaDlouho? Prosím pište->:psp::arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 podobny jsou untold legends... hra ktera mi vydrzela nejdyl bude nejspis monster hunter 2 a wipeout pure/pulse,ale ty jsou kapanek jinej zanr...pokud bys chtel podobnou hru i na jine platforme,tak na PC rozhodne doporucuju titan quest,ted to hraju a fakt je to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanQ Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 jj dík moc...nn jenom na PSP!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 hra ktera mi vydržela dlouho je LocoRoco a Wipeout ale to je uplnš jinej žanr na psp vim jenom o tom dungeonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 mi dlouho vydržel PataPon a Chilli Con Carnage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 GTA:VCS,NHL:07,FIFA,worms-ty se daji hrat porad:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 juiced 2 mi vydrzeli dlouho kdyz to chces dohrat aspon na 80% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiBronx Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 no skus lost regnum fakt dobra rezba neco jako dungeon siedge ale spis 3rd person stealth action rpg,taki je dobrej pro evo soccer 2008,jused 2 ,gta,colin raly 05 plus,free run bozi hra jeste asi test drive unlimited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.