kvasimodo Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Cago lidi, nevite kde sehnat savy na S.W.A.T ? Jsme zaseknuty tak to potrebujeme preskocit. Jsme ve fazi (Rescue Seungs family from the kidnappers)cca 6. mise-mame zachranit u konce mise rodinu,ale jak vstoupime di mistnosti tak nam tam odprasknou vsechny zensky a pak je konec nesplnene mise!!!! Nebo poradte co delat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulit Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 odkud si stahl S.W.A.T ja sem to nikde nenasel :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zkus http://www.gamefaqs.com/portable/psp/ A s.w.a.t. je tady urcite na foru...!!!staci jen HLEDAT!!!:dozey::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Dnes jsem se na gamefaqs zaregistroval,protoze jsem tady videl na tento link doporuceni.Problem je ,ze tam vubec nemuzu najit savy!! A ten S.W.A.T jsem stahnul pres torrenty.Uz ho mam cca. 1 mesic. Kluk to zase zkouusel a porat nam ty zensky zabijej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.