MasterMIND Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Mohu se zeptat na něco ohledně tohoto wifi sluchátka? Jak to funguje? To na psp zapnu wifi, a už to jede? Co když bude u mě ještě někdo s tím sluchátkem, to to uslyší taky? Jdou s tím poslouchat mp3? http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/sony-psp-communicator-headset/4148.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 zapneš wifi, a spáruješ to , nejspíš přes Ad hoc .-- ale vzhledem k tomu, že to je přimo dělany na PSP, tak bych se nebal, že ti to nepojede --- a když bude mit nekdo to samy sluchatko, tak to neuslysi, ptz nebude mit s tebou navazany kontakt,ktery musis na 99% v PSP povolit ... takze hura do toho, a pak s tim napis zkusenosti, taky se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Dík moc, a ještě jedna lamerská otázka, hudba mi v tom pojede že? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Dík moc, a ještě jedna lamerská otázka, hudba mi v tom pojede že? :D kdyz jsou to sluchatka tak asi na co jsou ne pojede ti asi jen zvuk u hry kdyz ne hudba malinko fakt lamerske sry za OT ale tak to je fakt blba otazka jestli pojede ve sluchatkach hudba tak pokud ti pojedou tak pojede snad ne? proc by nejela k cemu by pak byli ty sluchatka EDIT: no jak sem se ted podival na ten odkaz tak to nejak na wifi sluchatka nevypada nikde neni napsane ze sou bezdratove :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 EDIT: no jak sem se ted podival na ten odkaz tak to nejak na wifi sluchatka nevypada nikde neni napsane ze sou bezdratove :D:D ne? a co je todle: Hi-Tech WiFi sluchátko s mikrofonem pro Sony PSP Wifi sluchatko ... tak to to ma jako WIFI svetelnou signalizaci, nebo na co by tam to WIFI jinak bylo, kdyz ne na prenos zvuku:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MasterMIND
Mohu se zeptat na něco ohledně tohoto wifi sluchátka? Jak to funguje? To na psp zapnu wifi, a už to jede? Co když bude u mě ještě někdo s tím sluchátkem, to to uslyší taky? Jdou s tím poslouchat mp3?
http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/sony-psp-communicator-headset/4148.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts