Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

bojim,chci radu

tomashod

Recommended Posts

nerikejte, ze uz to tu je :) ....nejsem asi jeste tak pspznaly a potrebuju pomoc, kdyz do psp nahraju dave mirra or GTA VC, tak mi to napise ze to jede jen pres 2.81 firmware a chce to nahrat ten firmware, jak to mam k sukru udelat,jedu pres devhook 46.....prosim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak proč neuděláš update na 2.71 SE-B a půjde ti to v klidu sice to Dave mirra jsem nezkoušel ale četl jsem že už to jde a GTA VC jde taky už jsem ho hrál tak šup šup udělej update najdi si to někde tady na fóru to je nebo v topicu pro začátečníky a nezůstávej na FW 1.50 :wink:

Odkaz ke komentáři

jj něco jsem o tom slyšel že má bejt ale devhook s FW 2.81 ale moc lidí to už nepoužívá všichni přestoupily na 2.71 SE-B" já mám 2.71 SE-B a k tomu kdyžtak devhook kdyby nešla pustit nějaká hra zatim mi jde všechnoi v pohodě te´d hraju eragon docela good hra

Odkaz ke komentáři

ja jsem se jeste na ten firmware 2.71 se-b nekoukal, oc jde? taky tam muzu nahravat iso?? doufam ze nevadi ze se ptam? pac to tu asi je,ale aspon to rict ve zkratce...eragona jsem si taky uz stahl a jde to, eragona jsem cet jako knizku takze si to muzu vic vychutnat :) ....

Odkaz ke komentáři

ja jsem se jeste na ten firmware 2.71 se-b nekoukal, oc jde? taky tam muzu nahravat iso?? doufam ze nevadi ze se ptam? pac to tu asi je,ale aspon to rict ve zkratce...eragona jsem si taky uz stahl a jde to, eragona jsem cet jako knizku takze si to muzu vic vychutnat :) ....

Jedna se o specialne upravenej firmware od heckera s nickem Dark_Alex. Tenhle specialni firmware v sobe kombinuje fw 2.71, 1.50, devhook. Je to velmi jednoduche a o hodne rychlejší než devhook.. Nemusíš nic emulovat a nic nastavovat.. je to fakt LITE.

Odkaz ke komentáři

Jedna se o specialne upravenej firmware od heckera s nickem Dark_Alex. Tenhle specialni firmware v sobe kombinuje fw 2.71, 1.50, devhook. Je to velmi jednoduche a o hodne rychlejší než devhook.. Nemusíš nic emulovat a nic nastavovat.. je to fakt LITE.

jooo to zni hezky......

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu