tomashod Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 nerikejte, ze uz to tu je :) ....nejsem asi jeste tak pspznaly a potrebuju pomoc, kdyz do psp nahraju dave mirra or GTA VC, tak mi to napise ze to jede jen pres 2.81 firmware a chce to nahrat ten firmware, jak to mam k sukru udelat,jedu pres devhook 46.....prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 tak proč neuděláš update na 2.71 SE-B a půjde ti to v klidu sice to Dave mirra jsem nezkoušel ale četl jsem že už to jde a GTA VC jde taky už jsem ho hrál tak šup šup udělej update najdi si to někde tady na fóru to je nebo v topicu pro začátečníky a nezůstávej na FW 1.50 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 aha, takze bud udelam update,nebo si budu muset pockat na novej devhook s firmwarem 2.81 aaaaaaach jo...dilema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jj něco jsem o tom slyšel že má bejt ale devhook s FW 2.81 ale moc lidí to už nepoužívá všichni přestoupily na 2.71 SE-B" já mám 2.71 SE-B a k tomu kdyžtak devhook kdyby nešla pustit nějaká hra zatim mi jde všechnoi v pohodě te´d hraju eragon docela good hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ono to normalne funguje v devhooku musis si nastavit 2.xx --> 2.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ja jsem se jeste na ten firmware 2.71 se-b nekoukal, oc jde? taky tam muzu nahravat iso?? doufam ze nevadi ze se ptam? pac to tu asi je,ale aspon to rict ve zkratce...eragona jsem si taky uz stahl a jde to, eragona jsem cet jako knizku takze si to muzu vic vychutnat :) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ono to normalne funguje v devhooku musis si nastavit 2.xx --> 2.00 dekuju moc, funguje to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Vsechno mi normal jede na 1.5 v DEVHOOK 0.45, takze jen neco nastavujes spatne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 uz to parim,diky moc za pomoc....gta se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ja jsem se jeste na ten firmware 2.71 se-b nekoukal, oc jde? taky tam muzu nahravat iso?? doufam ze nevadi ze se ptam? pac to tu asi je,ale aspon to rict ve zkratce...eragona jsem si taky uz stahl a jde to, eragona jsem cet jako knizku takze si to muzu vic vychutnat :) .... Jedna se o specialne upravenej firmware od heckera s nickem Dark_Alex. Tenhle specialni firmware v sobe kombinuje fw 2.71, 1.50, devhook. Je to velmi jednoduche a o hodne rychlejší než devhook.. Nemusíš nic emulovat a nic nastavovat.. je to fakt LITE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ja jsem se jeste na ten firmware 2.71 se-b nekoukal, oc jde? taky tam muzu nahravat iso?? doufam ze nevadi ze se ptam? pac to tu asi je,ale aspon to rict ve zkratce...eragona jsem si taky uz stahl a jde to, eragona jsem cet jako knizku takze si to muzu vic vychutnat :) .... Jedna se o specialne upravenej firmware od heckera s nickem Dark_Alex. Tenhle specialni firmware v sobe kombinuje fw 2.71, 1.50, devhook. Je to velmi jednoduche a o hodne rychlejší než devhook.. Nemusíš nic emulovat a nic nastavovat.. je to fakt LITE. jooo to zni hezky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jj to taky je hry mas přimo v menu..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.