LukDM Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Kdy? - 25.5., 12:00 Kde? - Praha,KFC ve Vodičkově ulici Místo srazu - u označníku (červený sloup s JŘ) tramvajové zastávky Václavské Náměstí ze směru od Masarykova Nádraží (MAPA-klikni - sraz je tam,kde je číslo jedna) Na zastávce se bude čekat do 12:10,kdo přijde později musí jít za náma do KFC do druhého patra! HRY: (navrhujte, co sem vám nejvíc líbilo) Syphon Filter: Logan's Shadow Tekken Star Wars: Renegade Squadron Fifa Street 2 Naruto: UNH (snad si někdo zahraje se mnou :dozey:) PROGRAM NA POSÍLÁNÍ SOUBORŮ PŘES WIFI (NAPŘ. HER) POVINNĚ VŠICHNI DÁT DO PSP! http://dl.qj.net/PSP-AdHoc-File-Transfer-v0.6-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15279/catid/189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 ja se bojim ze me okrades :( :cry: promin za offtopic ale fakt se bojim :cry: Fko nemusíš se bát mě okradli vím jaké to je...já nejsem ten typ těch šmejdů co kradou ty k smrti nenávidim...nejradši bych je umlátil a udělal z nich koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Dej tam jeste GTA:VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Fko nemusíš se bát mě okradli vím jaké to je...já nejsem ten typ těch šmejdů co kradou ty k smrti nenávidim...nejradši bych je umlátil a udělal z nich koberec hele ted jsem si vsiml ze to je na me narozky tak asi prijdu :D oprava: nevim mozna ano mozna ne. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 hele ted jsem si vsiml ze to je na me narozky tak asi prijdu :D Bud ano/možná/ne tak si vyber :) EDIT: rovnou ti cestou něco koupim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 nwm mno jeste nemam PSP ale brzo pride premejslim... Co pridat ke hram Tekkena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 dám ho do her které možná zahrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 A co MHF2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 na to je potřeba minimálně 2 gb karta aby se tam ještě něco vešlo.........musí přijít někdo s notesem a těma hrama co jsou vypsane- každopádně monstry přidám do možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 tak to nepujde nakonec jsem se rozhodl stravit narozky s rodinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Tak sem se rozhodl že to trochu urychlíme protže 1.3 je moc pozdě tak to zkusíme dát ještě ted někdy v únoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 HOd na seznam taky Hru Star Wars Batllefront 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Nj ale kdo ji přinese ? mě karta stačí jenom na Killzone,Naruta a na GTA LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Proč tam máš Gta:LCS dej tam Gta:VC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Proč tam máš Gta:LCS dej tam Gta:VC To se mi nechce stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukisonn Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Pridu taky a potreboval bych flashnout psp mam psp slim a potreboval bych to udelat na iso hry tak pridu uz sem se dohodl s lenim tak dikes a cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 JJ někdo se na flash určo njde ale ted je hlávní co potřebujeme notebook ma tu někdo notes a je tak ochotnej ho vzít např. sebou(budeme mu dělat ocharnk:))?Kdyby se někdo našel flash není žádný problem a taky kdyby někdo něco nevěděl můžeme si pomoct udělat aktualizici cf a mnoho jiných věcí vzal bych usb kablík a stačilo by aby každý měl jednu hru ze seznamu a budeme si hry dávat do notebooku a z notebooku do psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 JJ někdo se na flash určo njde ale ted je hlávní co potřebujeme notebook ma tu někdo notes a je tak ochotnej ho vzít např. sebou(budeme mu dělat ocharnk:))?Kdyby se někdo našel flash není žádný problem a taky kdyby někdo něco nevěděl můžeme si pomoct udělat aktualizici cf a mnoho jiných věcí vzal bych usb kablík a stačilo by aby každý měl jednu hru ze seznamu a budeme si hry dávat do notebooku a z notebooku do psp. Na flash by mohl přijít anonymous_ s jeho pandorkou.....myslím že by i šel :).Hned mu jdu písnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ment0skA Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 ja se pridam taky na florenc to mam kousek zatim jeste nemam CFW ale uz je to domluveny doufam ze to nebude nakej podel.. :(( kdyztak se tam objevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 ja se pridam taky na florenc to mam kousek zatim jeste nemam CFW ale uz je to domluveny doufam ze to nebude nakej podel.. :((kdyztak se tam objevim... nevím co znamená poděl - ale okrádat se nebude.Takový svině snad nejsme Sraz je v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ment0skA Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 nevím co znamená poděl - ale okrádat se nebude.Takový svině snad nejsmeSraz je v neděli ja nemyslel na tom srazu :) ale od cloveka co mi ten cfw bude delat neni z tohohle fora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 ja nemyslel na tom srazu :)ale od cloveka co mi ten cfw bude delat neni z tohohle fora... Jasný no...pokud ti to neudělá on tak se určitě najde někdo na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Nechcete ho misto v praze udelat v Mlady Boleslavi ?? :) :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Nechcete ho misto v praze udelat v Mlady Boleslavi ?? :) :) ... Ani ne díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Omg To Je Skoda Ja Sem Zrovna Na Horach Jinak Bych Prisel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.