Stinky Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Když sem si nechal udělat flash, tak se mi to začalo kousat během her, to pomalu ustalo, ale když necham zaplou hru a vypnu psp, tak když ho zapnu po delší době tak mi naskočí černá obrazovka a musim to restartovat...Nevíte někdo co s tim?:cheesygrin::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 V xmb zmá¨čkni select a ted newim je tam xmb a game tak na xmb dej 222 a na game dej 333 ale s tou černou obrazovkou nic newim kdo ti dělal flash?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinky Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Dělal mi ho Han....A ten právě říkal, že mam mít obojí na 333:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 nn to na xmb žere akorat baterku Edit:Ale takže tim to asi nebude,takže zkus napsat např.rix,anonymousovi atd. prtože jak je vidět nechci jako nic řikat jsem llamer ale Han asi taky není něakej zázrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinky Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Teď se mi stalo, že mi nešlo psp vůbec vypnout musel sem vyndat baterku.... Nemáš na někoho icq je to rychlejší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Tak udelej update na 3.71 m33-4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 anpiš mi na icq 499 968 490 je to moje icq a tam ti pošli další icq na další fakt husty borce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Zkus nejdrive ten Update. Je to jednoduchy a nemuzes tim nic pokazit.Ve v2 byli obcas problemy ale ve v4 uz vse klape jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 nn to na xmb žere akorat baterkuEdit:Ale takže tim to asi nebude,takže zkus napsat např.rix,anonymousovi atd. prtože jak je vidět nechci jako nic řikat jsem llamer ale Han asi taky není něakej zázrak sam rikas ze jsi lamer, nerikej to o me, vubec me neznas. nastaveni 333 v xmb ti vice zere baterii, ale nacita se ti vse rychleji. flashnoval jsem mu psp, vse jsem mu vysvetlil, jen tento problem jsem nevyresil (napsal o nem az ted), tobe se to zda lamerske? kazdy se chybama ucime (ovsem tohle nebyla ma chyba). ;) poradil jsem uz hodne lidem(hodne = kolem 280 lidem po icq), mam nejaky ty zkusenosti, takze si nech ty svoje kecy ;) navrhuji ti upgrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Hele ja o tobě nëřikal že jsi lammer jen jsem řekl že nejsi něakej zázrak pravda neznám tě ale jako nemusíš mi hned nadávat sry za zbytečnou reakci Edit:a byt tebou nechám si to psp ještě updatovat na 3.90 M33-2 hele newim jak je to s tim ahnem ale zeptal bych se h na to nbo tu někomu napiš,nebo přijd na psp sraz(praha) někde ej tu topic a tam ti to už udělaj jen se musis s nekym domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 no nevim ale pochybuju ze kdyz to psp taktnes tak se ti to prestane kousat na default to musi bejt stable takze FLASH a kdyz ani to nepomuze tak podekuj tomu 16letymu smradoj ze ti zk*rvil PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Hele ja o tobě nëřikal že jsi lammer jen jsem řekl že nejsi něakej zázrak pravda neznám tě ale jako nemusíš mi hned nadávat sry za zbytečnou reakci tak tady je ma zbytecna reakce: nemam rad kdyz o me nekdo takto lze, nemam rad kdyz moji praci nekdo kritizuje... :? a ten tvuj zazrak: par lidi mi uz reklo ze jsem hotovy zazrak :) (fakt), jen tak namatkou si vzpominam na nekolikahodinove pomahani s flashem, pomoc s kartou uzivateli Samor+Alex (na icq) a jeste mi to rekl nejaky clovek kteremu bylo asi 28 let, rekl ze by me chtel za syna xD (resili jsme po SKYPE flash) pochopte tuto reakci, nenecham se zahambovat nekym kdo tu ma 166 postu a je mu 12 let... Jo a o updatu jsem mu davno rekl, jen tedka nema cas (i kdyz je to minutova zalezitost :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Tady Ti posilam ten Update 3.71 M33-4. Nakopiruj slozku Update do ms0:/ PSP / GAME / ,a pak dej instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinky Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Mam tam 3.90 M33 a zatim jsem nenašel žádnou chybu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.