jacha Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jaká je podle vás nejlepší Závodní / Tuningová hra, která kdy na PSP vyšla? Já jsem se zatim s moc závodníma hrama nesetkal, ale nejlepe hodnotim Juiced 2 HIN :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 POdle mě nejzdařilejší hra je need for speed:most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Nejlepší jsou burnouty - legends a dominator ... Sice tam moc netuninguješ,ale je to 10x zábavnější než ostatní závody na PSP ... doporučuju !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacha Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj burnouty znám, ale prestaly me bavit, protože se mi to zdá tak nějak furt stejný. U mě je tuning hodně duležitej, já radši ve hrách investuju do vzhledu než výkonu, mě se s lépevypadajícím autem prostě jezdí líp :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Přesně tak mě taky přestaly bavit ale jinak sinemuzu jinak stezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 tak juiced je sqelej, mam ale i burnouty a ty mě taky bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacha Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 hral nekdo midnight club?Je to dobry (grafika, tuning)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Podle mne Burnout Legend´s ..je to best , ale juiced 2 taky ujde :-S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlik62 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Jednoznačně nejlepší ovladatelnost burnouty legends a dominator U legends perfektní muzika. U Dominator :-(vyší obtížnost. Most wanted mě moc nechytli (ovladatelnost)tuning dobrej. The Fast And The Furious taky nejsou špatný. Ford Street Racing LA Duel starý american muscle taky docela zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Každej hraje něco jinýho, ale něco s tuningem jsou NFS most wanted,carbon,midnight club 3,ten Juiced,test drive unlimited ... ostatní za moc nestojí bych řekl ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 burnout legenends je best:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 test drive unlimited :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 on chce tuning a vy mu furt cpete burnouty...omg :blink: Tuning : Juiced2hin(strasne sem se vzdy vyradil s vrstvama barev,vynilu....,a pak este NFS:MW ale juiced to u me vyhrali:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Nejreálnější a podle mě nejlepší závody jsou TOCA 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Ještě nfs underground rivals ty sou podle mě co se týče tuningu z nfs nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pota Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 tk u mě nejvíc zabodovaly juiced dvojky.....pak sega rally....fakt gůůd:-D a teď hraju nfs pro street......docela mě bavěj.....sice mi přijde že na pspčku ešte nevyšli nídy který by nejezdily jak rc autíčka ale dobrý:-D....taky mi přijdou docela dost snadný...po tejdnu občasnýho hraní hlavně ve škole mám 73%:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Pah, V Midnight Clubu 3 máš nekonkurovatelnej hafec dílů, aut, motorek, SUVček... velký město s free roamingem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 já hrál dost závodních ale nej mi přijde Juiced 2 Hot Import Nights Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba_SS Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 me nejvic bavili urcite Juiced 2 a burnout jinak sem moc nehral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 most wanted jinak tentopic ma bejt v diskuzi o hrach :Pne v download:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Nejlepsi zavodni hra nam vyjde 11.3.:D Jasne, ze FlatOut.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 u mě jsou to dvě hry 1. NFS underground 2 ( ta mě chytla asi nejvíc ze serie) a dodnes hraju Tewst drive unlimited ( obrovskej výběr aut a volná jízda= super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 hral nekdo midnight club?Je to dobry (grafika, tuning)? MC je docela dobrej... ze začátku mě fakt bavil ( hodně aut, motorek, dílů atd. ), ale později to bylo furt stejný... je to pak docela těžký, vytvořit si nějakej náskok před soupeřema je nemožný a je to o tom dát nitro těsně před cílem... a počítej s tim že to je úplně zběsilá arkáda, jezdí se tam všude jen ne po silnicích :) jinak nejlepší je podle mě TDU a TOCA 3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.