tatman17 Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Ahoj Lidi.Co takle diskuze a teto hre?Piste sve pocity a jestli do toho pujdete.DEmo urco nevijde.Neumiám si predstavit co-op hru kdyz si budu chtit zahrat a budu muset cekat na kamose az bude mit cas si to zahrta semnou.:? marek_2080: presunuto z PS3 Downloads > PS3 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Dohral som to vcera v priebehu 6 hodin... nepotrebujes dalsieho kamarata... mozes to hrat aj sam s AI :) hraje sa to podla mna dost dobre... graficky je to parada :) 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 No tak ted nevim... kdyz se to da dohrat za 6 hodin, tak to asi moc nema cenu kupovat ted hned jako novinku, co? to vy s xboxem ste vysmatý... stojí ta hra za těch 1600,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatman17 Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 No tak ted nevim... kdyz se to da dohrat za 6 hodin, tak to asi moc nema cenu kupovat ted hned jako novinku, co? to vy s xboxem ste vysmatý...stojí ta hra za těch 1600,-? Buh vy na jakou to hral uroven.Kdyz to hral na easy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 vyslo to uz v cechach na Xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 vyšlo . např. www.playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 diky zitra kupuju, uz se tesim!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Tuhle hru určitě chci .. Jen nevím kdy.. ten kooperativní multi musí bejt maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatman17 Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 tato hra je Totalni tragedie.Je to Hrozna hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Hmmm perfektní hodnocení.. Tak řekni co se ti na tom nelíbí.. Tohle mě jako možnýmu kupci řekne velký hovno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 pokud tomu dobře rozumím, tak se multiplayer hraje ve dvouch jo ? jako myslím normální ,,kampan,,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatman17 Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 pokud tomu dobře rozumím, tak se multiplayer hraje ve dvouch jo ? jako myslím normální ,,kampan,,.. Rozumis tomu dobre ale je to hrozna hra.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Rozumis tomu dobre ale je to hrozna hra.:cry: pověz...co se ti na te hře nelíbí? :roll: podle mě si to ani nehrál:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatman17 Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 pověz...co se ti na te hře nelíbí? :roll: podle mě si to ani nehrál:dozey: Je to trapne udelany gafika nic moc prostredi tragedie.Totalni vyhoz penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Je to trapne udelany gafika nic moc prostredi tragedie.Totalni vyhoz penez. a to si posoudil podle videí?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubek23 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 mel bych dotaz panove, nevite nekdo jak se da ovladat padak? nebo ta hra ma proste dany scenar jak se vzdy leti, hraju afganistan a asi v pulce mise mam letet skrz nejake hory ale proste porad nabouravam do zdi a proste sme s kamosema neprisli na to jak ovladat ten padak....poradte nekdo prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Je to trapne udelany gafika nic moc prostredi tragedie.Totalni vyhoz penez. koukam ty ses nakej idiot,asi si nikdy nehral zadnou hru...a navic napsat "vý" místo "ví" to uz vyzaduje radnou porci debilismu...sice sem videl jen videa ale i podle nich soudim ze to muze bejt zajimava hra,skvela si nemyslim ze by byla ale zajimava jo:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 taky myslim že by to mohla bejt dobrá zábava...sice ještě ps3 nemám, ale do dvou týdnů si to koupím...a tahle hra bude asi první, co si koupím :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 moje hodnocení 9/10 úžasná hra mám třikrát dohráno i na nejtěžší obtížnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 moje hodnoceni? 7.5/10 opravdu me to nezaujalo... myslel jsem, ze to bude lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalka Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Cus chlapici,potreboval bych poradit.Nevim jak ovladat padak v prvni misi kde se pouziva.Nebo aspon poradte jak prepnout ovladac na sixaxis. marek_2080: presunuto z duplicitniho tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 nehral jsem to ale myslim ze v kazde hre ked das start mas Options anebo Controls popripade v Options je Controls a tam by to mel byt vysvetleno ... a nebo zkouset :roll: a nebo pockat az ti tu nekdo napise .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 nejako tato diskuze o tak skvele hre opadla...jaký jsou vaše další pocity z této hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Hral jsem to s kamosem na Xboxu ve 2 a fakt narez, nevim jak se hraje singl, ale podle me se tohle proste musi prozit ve dvou :) Davam 8,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 nejako tato diskuze o tak skvele hre opadla...jaký jsou vaše další pocity z této hry ? no tak já ji už mám 4x za sebou(3x s bráchou všechny obtížnosti a 1x sám) xD ... ted budu asi zkoušet multi(až dohraju gta multi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.