Woozzi Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2008 a je to tezky na tu nejtezsi uroven ?? podle me, kdyz budu hrat s kamosem, tak to bude hracka... Citovat
Zavorka Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2008 a je to tezky na tu nejtezsi uroven ?? podle me, kdyz budu hrat s kamosem, tak to bude hracka... právě že to lehký...(oproti gears of war-tam to vobčas fakt nešlo xD ) no to já nevim u gear of war jsem poznal že když hraješ s kámošem tak je to těžší než to hraješ s počítačem...(u aot jsem to moc nepoznal-neměl jse možnost hrát na jednoho) Citovat
Woozzi Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2008 potrebuji radu...hraju prvni misi, tedy misi treningu, a navim jak si mam vymenit s mim partakem zbrane...zkousel jsem vse, i to co mi ukazovali, ale to nefunguje... uz jsem na to prisel :D Citovat
DaveMax Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2008 Potreboval bych radu ohledne achievementu. Tedka sem to dohral na nejtezsi obtiznost a v posledni misi vubec neni (spoiler) boj s Daltonem. Proste Rios vezme raketomet a sejme ho i s helikopterou. Pritom tam ma bejt achievement za sejmuti Daltona do 40s a za zabiti headshotem upravenym Coltem! Jak se do toho boje vubec dostanu a kde sou mise 7 a 8??? Ty mam achievementech udelat na profika, ale nikde sem je nenasel:? Citovat
poldikk.m Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 nevite někdo jak hrat tuto hru po siti nemužu to nějak rozchodit:bash: Citovat
sena Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Zdar lidi nevite nekdo jestli jde armi of two na dvojhru a je pritom rozpulena obrazovka?Predem dik za informace Citovat
kingondra007 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 ve hre armi nevim ale ve hre army of two to už jo ne jen si dělam srandu ja sem ten poslední kdo si může stěžovat na pravopis:D http://www.gametrailers.com/game/2726.html to by ti mělo pomoct Citovat
yazi Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 mam problem s online hranim, nemuzu se za boha pripojit k zadny hre, maximalni uspech je, ze mi to ukaze, ze jsou zrovna pripojeni 2 ze 4 hracu a ceka se na ostani Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2009 Cus prosim potreboval bych poradit ... Hraju AoT single player a nevim jak mam davat prikazi tomu spolubojovnkoj... jestli to jde dat mu prikaz bez tam a kryj me (proste mu dat rozkaz at jde tam ) a nebo mu urcit cile kam ma strilet diky za odpoved :D ... jinak dobra hra :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.