JackColl Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Zdravím, nahodou jsem narazil na jakýsi nový formát komprese ISO a to tzv JSO.. Našel jsem dokonce programek, který to umí zkomprimovat (příp. dekomprimovat): http://data1.edisk.cz/stahni/39696/PSP_ISO_Compressor_1.4.rar_376.32kB.html Bohužel jsem však nenašel žádné informace.. A chtěl bych se tedy na nějaké chtěl zeptat? Třeba čím se takový formát pouští a jak rychle se načítá a podobně? Víte někdo? :wink: Promiňte, jestli to tu už bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ¨treba to nekdo omylem prejmenoval na JSO misto ISO a tedka je stoho takovej bordel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ¨treba to nekdo omylem prejmenoval na JSO misto ISO a tedka je stoho takovej bordel :DNo to právě že ne.. to by na to asi nebyl konvertor, žeano? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 co já vím tak ještě žádný program na mountování JSO pro psp není a asi nebude... *.cso je úplně dostačující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 no .jso neexituje... toz tak pismenka "j" a "i" su na klavesnici vemi blizko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 no .jso neexituje... toz tak možná existuje ale nikdo ho nepoužívá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 konvertor je ala to je konvertor na vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Existuje - http://www.psp-hacks.com/2006/11/14/new-iso-compression-format-compressor/ Mělo by být o 10% větší než CSO ale o hodně rychlejší, je tam i plugin pro devhook :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Tohle se mi zdá celekm zbytečný.... proč dělat další formáty stačí bohatě iso cso a čau .... :D je v tom pak zbytečnej bordel.... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jj pak nevis co dat kam a kde a jak :D proste iso a cso :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 hmm ty vole tak to cumim :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 o tom uz jsem neco cet...sice krapet vetsi, ale hry maj vetsi frame rate... schvalne co na to gta:vcs :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 lol presne na tu hru som myslel aj ja...dutch ty si experimentator testni to!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jso commpress level 9 = 991MB 222mhz/111mhz fps okolo 40 lagy za kazdym rohem :( 333mhz mensi lagy taky lagy :( Zaver: vidim to na stare dobre cso :) nebo si nasetrte na 8GB kartu jako ja :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wimpy002 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 To asi budem muset, gigovka mi nejak prestava stacit...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 To asi budem muset, gigovka mi nejak prestava stacit...:(yep.....taky už mi předtala stačit a dneska konečně 4GB :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 8GB comming soon snad :) jinak taky pujdu do 4GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 8GB comming soon snad :) jinak taky pujdu do 4GB Nevíš kolik asi tak bude stát ta 8 GB? No stejně jdu do 4 GB. Ale místa není nikdy dost. To se vžycky nějak využije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 8GB comming soon snad :) jinak taky pujdu do 4GB Nevíš kolik asi tak bude stát ta 8 GB? No stejně jdu do 4 GB. Ale místa není nikdy dost. To se vžycky nějak využije.4GB stoji okolo 3tis takze 8GB orig z obchodu predpokladam tak 5-6tis pres ebay nebo pres lidi co tu prodavaj na foru by to mohlo vyjit tak za 4tis-5 coz uz neni tak hrozne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JackColl
Zdravím,
nahodou jsem narazil na jakýsi nový formát komprese ISO a to tzv JSO..
Našel jsem dokonce programek, který to umí zkomprimovat (příp. dekomprimovat):
Bohužel jsem však nenašel žádné informace.. A chtěl bych se tedy na nějaké chtěl zeptat? Třeba čím se takový formát pouští a jak rychle se načítá a podobně?
Víte někdo? :wink:
Promiňte, jestli to tu už bylo..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts