jakudo Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Zdravím. Nevíte, zda je nějaký plugin na protokol BT/Go! messengeru do Mirandy? Zatím se mi nic nepodařilo najít, ale docel abych ho bral... Jinak to nemá cenu využívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedbord Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 tak tohle bych směřoval na český miranda forum tam budou o tom vedět myslim že víc než tady ... tady je minimum lidí kteří používaj Mirandu .. nebo se zkus trochu podívat po Googlu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 no neboj, na miranda foru se taky poptám;) radši se zeptám všude;) víc hlav víc ví. Oficiální stránky mirandy jsou teď totiž v neprovozu a google mi nic kloudného neřekl... pravděpodobně to není, ale radši se zeptám, než to úplně zavrhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedbord Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 hlavně si myslim že je to až moc nový než aby byl už nějakej plugin ... ale kdyby si něco zjistil tak dej vědět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 plugin? je pravdepodobne ze to je proste uzavrety protokol. Potom "plugin" urcite nezozenies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakudo
Zdravím.
Nevíte, zda je nějaký plugin na protokol BT/Go! messengeru do Mirandy? Zatím se mi nic nepodařilo najít, ale docel abych ho bral... Jinak to nemá cenu využívat...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts