Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Prosím :cry: Neuhádl sem pin kod a pak sem mel zadat puk ten sem si tipoval a neuhodl sem to :cry: ted tam mam Sim Karta Odmitnuta .. co mám dělat??! :cry: prosim o pomoc :cry: kam mám volat muzu vitacet jenom inoflinku atd ... prosim fakt o radu rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 To se mi stalo asi 3x , musis jit do nejakeho obchodu , nebo pobocky tveho operataro a nechat si udelat duplikat tve SIM , stoji to od 300,- - 600,- ,..podle operatora , ale na 100% si budes muset pri nejmensim pockat alespon 3 dny nez to udelaj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ja sem zavolal na operatora, rekl sme jim telefonni cilo a cislo simkarty a oni ti reknou ten puk2 na tvou simkartu a pujde to ;) edit: aha, ty uz si zkousel i puk.. tak to nvm ;) ale zavolej na operatora, tam ti helpnou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 aha a co si mel za kartu?? O2? a budu mit furt to same cislo? ja totiz ´mam super cislo a nechci o nej prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 jak si mužeš tipovat PUK ? omg vždyt to je několikanásobná kombinace snad 10 čísel nebo kolik!! ¨pokud to byl paušál zavolej si na operátora a pošlou ti novou SIM pokud ne tak jak ti rádí na demnou no jinak zahodit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 JJ zustane ti to same cislo , akorat udelaj duplikat , ja mnel T-mobile ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 jak si mužeš tipovat PUK ? omg vždyt to je několikanásobná kombinace snad 10 čísel nebo kolik!!¨pokud to byl paušál zavolej si na operátora a pošlou ti novou SIM pokud ne tak jak ti rádí na demnou no jinak zahodit :lol: na tebou ti nikdo neradi abyćh ju zahazoval .. no mel sem hlad a chtel sem si objednat pizzu :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 JJ zustane ti to same cislo , akorat udelaj duplikat , ja mnel T-mobile ... myslis ze to pujde i s o2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 myslis ze to pujde i s o2? Vsechno jde vitej v Matrixu :D nee jde to ;) Me se to taky stalo prestala mi fungovat a mel sem o2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 myslis ze to pujde i s o2? JJ jasan , podle mne to neni problem , koukni se na jejich web , mozna tam o tom neco maj , ale o cislo by si nemnela prijit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Zavolej operatorovi (nejdriv si opis kod sim karty zezaduje napsano) když se proklikáš na správnou volbu budes mluvit s operatorem...řekneš mu ten kod a poslou ti puk a odečtou ti 95kč a číslo ti zustane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Zavolej operatorovi (nejdriv si opis kod sim karty zezaduje napsano) když se proklikáš na správnou volbu budes mluvit s operatorem...řekneš mu ten kod a poslou ti puk a odečtou ti 95kč a číslo ti zustane. ..nejdriv si to precti ,,spamere´´ - PUK spletl a ma TOTALNE zablokovanou SIM !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ..nejdriv si to precti ,,spamere´´ - PUK spletla a ma TOTALNE zablokovanou SIM !!! sry:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 ..nejdriv si to precti ,,spamere´´ - PUK spletla a ma TOTALNE zablokovanou SIM !!! proc pises Spletla atd ?? :D:D ja sem kluk a taky nechapu ty lidi co me radi o puk :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 proc pises Spletla atd ?? :D:D ja sem kluk a taky nechapu ty lidi co me radi o puk :D:D Promin , :( mne spletl ten obrazekkk :cheesygrin: , hned to napravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Promin , :( mne spletl ten obrazekkk :cheesygrin: , hned to napravim tak to teda LOL:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: EDIT: ale baba je to hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Zitra pujdu bud do o2 nebo zavolam do infolinky co mam delat :D ja vim sem dmt tak ja sem si ho pamatoval a kdyz sem si ve skole objednaval pizzu tak sem na to cislo zapomel pak sem mackal na vsechny tlacitka a hups :cry: ale nakonec sem si pujcil mobil a pizza muzik byl u skoly s pizzou Hawai :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 tak to teda LOL:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:EDIT: ale baba je to hezká Koukni do meho profilu mam jich tam vic8):cheesygrin: ... :!:Ale pozor nekopirovat :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 HH doufam ze ti to dopadne dobre , koukal sem se na o2 ,ale tam nic o bloknuti neni ..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 uz sem si to dnes zaridil zaplatil jsem 400kc dali mi novou simku se stejnym cislem :) bez problemu takze kdyby se nekomu tohle stalo tak ctete tenhle topic nebo mi napiste na icq ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 super..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.