PEPEK13 Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 dobry den muze nekdo poradit chci koupit psp a nevim jestli verze s usa se necha upnout na jiny fimware aby chodily stazene hry a jestli na starsi verzi jde gps a dvb-t a jestli ma vystup na tv. moc dekuji a omlouvam se jestli uz to tady je :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 flashnout na custom firmware de snad jakkakoliv. starsi verzi myslis fat? staci si prcist technicke udaje nebo srovnani. ale treba tv-vystup fat urcite nema. ten ma slim. osobne bych si to z usa neobejdnaval. pokud se nejedna o nejakou specialni edici apd tak je to zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 flashnout de dneska jakekoliv psp s jakymkoliv firmwarem... pomoci pandorras battery,klikni u me v podpisu na mapu flasheru .] nebo pokud si z havirova tak mi napis... BTW staci zalozit 1 tema .] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEPEK13 Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 dekuji ja to druhe tema odeslal omylem tak sory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PEPEK13
dobry den muze nekdo poradit chci koupit psp a nevim jestli verze s usa se necha upnout na jiny fimware aby chodily stazene hry a jestli na starsi verzi jde gps a dvb-t a jestli ma vystup na tv. moc dekuji a omlouvam se jestli uz to tady je :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts