jacha Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Jakej je rozdí mezi ISO, CSO? Já vim jen to že CSO je menší, a dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 CSO je skomprimovany ISO, jakoýe zabalnený iso. JE to kvuli tomu aby to zabíralo min mista na karte.Nektery hry v cso se můžou sekat jako napřiklad gta ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Jen v komprimaci souboru...jako mas rar atd..tak tohle je sice obraz..ale jeste komprimovanej ;).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jacha Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 jo dik, já si ted stáhnul pár her (asi 15 :-D) a hned je dycky převedl do CSO, a starý ISO smazal, asi jsem udelal blbost co (ještě jsem si to na kartu nedal, momentálně ji nemám)? jsou to hry jako Midnight Club3, God Of War (toho bych litoval nejvíc). No musim doufat....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 cso můžeš vždycky převíst zpatky do iso takže o to nepřijdeš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jacha
Jakej je rozdí mezi ISO, CSO? Já vim jen to že CSO je menší, a dál?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts