Jackobbb Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Mám psp už dlouho ale tedka se mi nějak posralo , a nevím co stím mám dělat , když zapnu a vypnu recovery tak se to sekne , nebo když zapnu iso nebo nějakej eboot tak se to taky sekne fakt nevím co stím poradte dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 skus v recovery format flash 1 and reset settings-myslim teda asi:Dnebo v vsh menu skontrolovat jestli mas sony NP9....a jinak nevim popripande na jinej cf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 kdby mel nefunkcni Sony NP9660 nebo jak, tak mu to jen vyhodi chybu, ale nesekne --- zkusil bych format, nebo to pandorou flashnout.. to by ti melo ulevit na 99% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 No jasne ,zkus flash nebo preinstaluj CF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jackobbb Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Už sem to flashnul a pořád stejný to bylo ,ale tedka se to nějak rozjelo nechápu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jackobbb Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 zkusil sem format flash 1 and reset ale když na to zmáčknu tak se to psp sekne :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jackobbb
Mám psp už dlouho ale tedka se mi nějak posralo , a nevím co stím mám dělat , když zapnu a vypnu recovery tak se to sekne , nebo když zapnu iso nebo nějakej eboot tak se to taky sekne fakt nevím co stím poradte dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts