Guest Anonymous Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 JA SEM SE ZASEK V TAKOVY VELKY MISTNOSTI KDE SOU SCHODY DO L SE KTEREJMA SE DA POSOUVAT POMOCI PAK NA TAKOVYCH SLOUPECH KDE SOU PRIPEVNENY TY SCHODY. PROSIM PORADTE MI NEKDO JA FAKT NEVIM JAK DAL! PREDEM DIKY ZA RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 co to má bejt :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2006 JA SEM SE ZASEK V TAKOVY VELKY MISTNOSTI KDE SOU SCHODY DO L SE KTEREJMA SE DA POSOUVAT POMOCI PAK NA TAKOVYCH SLOUPECH KDE SOU PRIPEVNENY TY SCHODY. PROSIM PORADTE MI NEKDO JA FAKT NEVIM JAK DAL! PREDEM DIKY ZA RADUmrkni na net nekde to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Sakra to nikdo nehraje prince of persia to mi nikdo neporadi? prosim poradte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Sakra to nikdo nehraje prince of persia to mi nikdo neporadi? prosim poradte! ...sakra zijeme snad ve svete inernetu, ne :?: ...to je tak tezky zadat do googlu TWO THRONES NÃVOD, nebo neco podobnyho... :wink: ...jinak navod je i na bonuswebu.... http://bonusweb.idnes.cz/pc/navody/navp/popthetwothronesnav1.html http://bonusweb.idnes.cz/pc/navody/navp/popthetwothronesnav2.html http://bonusweb.idnes.cz/pc/navody/navp/popthetwothronesnav3.html ....vzdyt je to tak snadne :) ...ale hned jak to zjistis, tak ty navody znic...at si nezkazi hranii 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 ale ja nechci navod na prince of persia the two throne ja chci navod na prince of persia revelations. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 ale ja nechci navod na prince of persia the two throne ja chci navod na prince of persia revelations. ...sou stejny :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 nejsou stejny ja warrior i the two thrones dohral nejsou stejyn vim to na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 nejsou stejny ja warrior i the two thrones dohral nejsou stejyn vim to na 100% ...nehral sem... ...ale ve vsech recenzich(a ze sem jich cet hodne, ptz sem si ho chtel poridit) pisou, ze je to konverze POP:TT na psp....absolutne stejna, az na par pridanejch lokaci (snad ses nezasek v ty pridany :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 no ja to hral ale zasekl jsem se hned ve 2 kole :// .. jak tam rozsekam toho chlapa a on se promeni ve vrany .. potom preskacu ty sloupy a rozsekam ho do druhe .. no a on zase uleti a ja uz nevim jak se za nim dostat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 nejsou stejny ja warrior i the two thrones dohral nejsou stejyn vim to na 100% ...nehral sem... ...ale ve vsech recenzich(a ze sem jich cet hodne, ptz sem si ho chtel poridit) pisou, ze je to konverze POP:TT na psp....absolutne stejna, az na par pridanejch lokaci (snad ses nezasek v ty pridany :) ) tak to sis chlapce spletl protoze POP:Revelations je konverze na POP: Warrior Within :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 nejsou stejny ja warrior i the two thrones dohral nejsou stejyn vim to na 100% ...nehral sem... ...ale ve vsech recenzich(a ze sem jich cet hodne, ptz sem si ho chtel poridit) pisou, ze je to konverze POP:TT na psp....absolutne stejna, az na par pridanejch lokaci (snad ses nezasek v ty pridany :) ) tak to sis chlapce spletl protoze POP:Revelations je konverze na POP: Warrior Within :D ...aha...no vidis to :) ...to ale nic nemeni na tom, ze sehnat na to navod neni problem.... ...jak sem psal na bonuswebu(a nebo kdekoliv na netu) ten navod je... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 no ja to hral ale zasekl jsem se hned ve 2 kole :// .. jak tam rozsekam toho chlapa a on se promeni ve vrany .. potom preskacu ty sloupy a rozsekam ho do druhe .. no a on zase uleti a ja uz nevim jak se za nim dostat :( Ty máš prynce na PSP?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2006 Jo mam prince na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2006 Sorry ale to nebylo na tebe KILLERE7 ale to je jedno nechtěl by jsi ho někdy prodat???Nebo vyměnit???Sorry že píšu se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2006 :( Tak nějákej chytrák tady radil, že když má někdo problém, má se kouknout do návodu. To je sice dobrá rada, ale já jsem živý důkaz toho, že to nefunguje vždycky. Zasek sem se v kole FATE’S DARK HAND – FORTRESS ENTRANCE – PRESENT. Prostě doskáču na lano, jak říká návod a tím to hasne. V návodu je větička "z lana seskočte na plošinku...". Když to udělám, spadnu na zem jako zralej fík a sem kaput, finýto! Skoušel jsem s tím laborovat všemožnejma způsobama, ale ani prd. Prostě ať skáču kam chci a jak chci, dycky skončim jako mrtvola. Takže? Co poradí podavači odkazů na návod? Radši bych ale radu někoho kdo to hrál, prošel tuda a ví přesně co a jak, je tu, kua, někdo takovej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2006 :( Tak nějákej chytrák tady radil, že když má někdo problém, má se kouknout do návodu. To je sice dobrá rada, ale já jsem živý důkaz toho, že to nefunguje vždycky. Zasek sem se v kole FATE’S DARK HAND – FORTRESS ENTRANCE – PRESENT. Prostě doskáču na lano, jak říká návod a tím to hasne. V návodu je větička "z lana seskočte na plošinku...". Když to udělám, spadnu na zem jako zralej fík a sem kaput, finýto! Skoušel jsem s tím laborovat všemožnejma způsobama, ale ani prd. Prostě ať skáču kam chci a jak chci, dycky skončim jako mrtvola.Takže? Co poradí podavači odkazů na návod? Radši bych ale radu někoho kdo to hrál, prošel tuda a ví přesně co a jak, je tu, kua, někdo takovej? ..tak ten "chytrak" sem byl ja... ...v zadnym pripade sem netvrdil ze to na 100% funguje(ten navod na bonuswebu)a jasne sem napsal, ze sem tuhle hru nehral :) ... ....jen sem se snazil pomoct!!! .... ...na to tady to forum je ...nekdo ma problem..a ostatni se mu snazej poradit... ...ale pokud by existovala pouze takova telatka jako ses(ste) vy, tak by asi vsechna fora zanikla..ptz sam neumis nikomu nikde poradit a ani se o to nesnazis :wink: ..este je tady jedna moznost...jestli vona chyba neni u tebe..mezi rukou a tlacitkama :roll: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2006 :( Tak nějákej chytrák tady radil, že když má někdo problém, má se kouknout do návodu. To je sice dobrá rada, ale já jsem živý důkaz toho, že to nefunguje vždycky. Zasek sem se v kole FATE’S DARK HAND – FORTRESS ENTRANCE – PRESENT. Prostě doskáču na lano, jak říká návod a tím to hasne. V návodu je větička "z lana seskočte na plošinku...". Když to udělám, spadnu na zem jako zralej fík a sem kaput, finýto! Skoušel jsem s tím laborovat všemožnejma způsobama, ale ani prd. Prostě ať skáču kam chci a jak chci, dycky skončim jako mrtvola.Takže? Co poradí podavači odkazů na návod? Radši bych ale radu někoho kdo to hrál, prošel tuda a ví přesně co a jak, je tu, kua, někdo takovej? ..tak ten "chytrak" sem byl ja... ...v zadnym pripade sem netvrdil ze to na 100% funguje(ten navod na bonuswebu)a jasne sem napsal, ze sem tuhle hru nehral :) ... ....jen sem se snazil pomoct!!! .... ...na to tady to forum je ...nekdo ma problem..a ostatni se mu snazej poradit... ...ale pokud by existovala pouze takova telatka jako ses(ste) vy, tak by asi vsechna fora zanikla..ptz sam neumis nikomu nikde poradit a ani se o to nesnazis :wink: ..este je tady jedna moznost...jestli vona chyba neni u tebe..mezi rukou a tlacitkama :roll: :wink: Prosim tě uklidni se, jo, buď tak hodnej. Nevim, co se rozčiluješ, jelítko, toho chytráka sem použil, protože si tady někomu odepisoval todle:...sakra zijeme snad ve svete inernetu, ne ...to je tak tezky zadat do googlu TWO THRONES NÁVOD, nebo neco podobnyho... Stejně tak jako ty si netvrdil, že to funguje na 100%, tak já sem tím "chytrákem" chtěl říct, že je sice prýma, že si sem dal odkaz na návod, ale kdybys radši přispěl do vínku radou zkušenýho hráče kterej to hrál udělal bys líp...ale tys to nehrál, chápeš? Jak už sem řikal, například mě návod nepomůže. K tý hlášce vo rukách a tlačítku se nebudu vyjadřovat, mám nahráno to co ty naspáno a najedeno, takže si nech ty keci na koledu. Jestli tě tolik rozhořčilo označení "chytrák", tak sorry, nevěděl sem, že sou tu takový citlivky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2006 :( Tak nějákej chytrák tady radil, že když má někdo problém, má se kouknout do návodu. To je sice dobrá rada, ale já jsem živý důkaz toho, že to nefunguje vždycky. Zasek sem se v kole FATE’S DARK HAND – FORTRESS ENTRANCE – PRESENT. Prostě doskáču na lano, jak říká návod a tím to hasne. V návodu je větička "z lana seskočte na plošinku...". Když to udělám, spadnu na zem jako zralej fík a sem kaput, finýto! Skoušel jsem s tím laborovat všemožnejma způsobama, ale ani prd. Prostě ať skáču kam chci a jak chci, dycky skončim jako mrtvola.Takže? Co poradí podavači odkazů na návod? Radši bych ale radu někoho kdo to hrál, prošel tuda a ví přesně co a jak, je tu, kua, někdo takovej? ..tak ten "chytrak" sem byl ja... ...v zadnym pripade sem netvrdil ze to na 100% funguje(ten navod na bonuswebu)a jasne sem napsal, ze sem tuhle hru nehral :) ... ....jen sem se snazil pomoct!!! .... ...na to tady to forum je ...nekdo ma problem..a ostatni se mu snazej poradit... ...ale pokud by existovala pouze takova telatka jako ses(ste) vy, tak by asi vsechna fora zanikla..ptz sam neumis nikomu nikde poradit a ani se o to nesnazis :wink: ..este je tady jedna moznost...jestli vona chyba neni u tebe..mezi rukou a tlacitkama :roll: :wink: Prosim tě uklidni se, jo, buď tak hodnej. Nevim, co se rozčiluješ, jelítko, toho chytráka sem použil, protože si tady někomu odepisoval todle:...sakra zijeme snad ve svete inernetu, ne ...to je tak tezky zadat do googlu TWO THRONES NÁVOD, nebo neco podobnyho... Stejně tak jako ty si netvrdil, že to funguje na 100%, tak já sem tím "chytrákem" chtěl říct, že je sice prýma, že si sem dal odkaz na návod, ale kdybys radši přispěl do vínku radou zkušenýho hráče kterej to hrál udělal bys líp...ale tys to nehrál, chápeš? Jak už sem řikal, například mě návod nepomůže. K tý hlášce vo rukách a tlačítku se nebudu vyjadřovat, mám nahráno to co ty naspáno a najedeno, takže si nech ty keci na koledu. Jestli tě tolik rozhořčilo označení "chytrák", tak sorry, nevěděl sem, že sou tu takový citlivky. ...nebudu to tady resit..nestojim o flame.. ...co mam "napsano a najedeno" :D o tom jiste nemas ani paru :wink: ... ...de o to, ze nekdo se snazi poradit, ikdyz si neni jistej, ze zna uplne spravnou odpoved...a to, ze si nepochopil tu "predhlasku" o internetu je tim ze mas jinej smysl pro humor :wink: ...jde o to, ze nekdo se snazi poradi a nekdo umi jenom prudit...v tvem pripade je smutne, ze se ve ve svem prispevku snazis jeste lidi urazet(chytraku,jelitko...atd)...verim ze tvoje "anonymtia" svadi k "hrdinskemu" chovani ale v realu to bude zrejme naopak :) ...nebudu to tady resit...dal sem radu jak najit navod...to ze je nepresne napsan nebo neodopvida realu uz neresim...thats all....uz se k tvym prispevkum nebudu vyjadrovat(jestli to vydrzim :) ) ...btw tole je topic o POP :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 :( Tak nějákej chytrák tady radil, že když má někdo problém, má se kouknout do návodu. To je sice dobrá rada, ale já jsem živý důkaz toho, že to nefunguje vždycky. Zasek sem se v kole FATE’S DARK HAND – FORTRESS ENTRANCE – PRESENT. Prostě doskáču na lano, jak říká návod a tím to hasne. V návodu je větička "z lana seskočte na plošinku...". Když to udělám, spadnu na zem jako zralej fík a sem kaput, finýto! Skoušel jsem s tím laborovat všemožnejma způsobama, ale ani prd. Prostě ať skáču kam chci a jak chci, dycky skončim jako mrtvola.Takže? Co poradí podavači odkazů na návod? Radši bych ale radu někoho kdo to hrál, prošel tuda a ví přesně co a jak, je tu, kua, někdo takovej? ..tak ten "chytrak" sem byl ja... ...v zadnym pripade sem netvrdil ze to na 100% funguje(ten navod na bonuswebu)a jasne sem napsal, ze sem tuhle hru nehral :) ... ....jen sem se snazil pomoct!!! .... ...na to tady to forum je ...nekdo ma problem..a ostatni se mu snazej poradit... ...ale pokud by existovala pouze takova telatka jako ses(ste) vy, tak by asi vsechna fora zanikla..ptz sam neumis nikomu nikde poradit a ani se o to nesnazis :wink: ..este je tady jedna moznost...jestli vona chyba neni u tebe..mezi rukou a tlacitkama :roll: :wink: Prosim tě uklidni se, jo, buď tak hodnej. Nevim, co se rozčiluješ, jelítko, toho chytráka sem použil, protože si tady někomu odepisoval todle:...sakra zijeme snad ve svete inernetu, ne ...to je tak tezky zadat do googlu TWO THRONES NÁVOD, nebo neco podobnyho... Stejně tak jako ty si netvrdil, že to funguje na 100%, tak já sem tím "chytrákem" chtěl říct, že je sice prýma, že si sem dal odkaz na návod, ale kdybys radši přispěl do vínku radou zkušenýho hráče kterej to hrál udělal bys líp...ale tys to nehrál, chápeš? Jak už sem řikal, například mě návod nepomůže. K tý hlášce vo rukách a tlačítku se nebudu vyjadřovat, mám nahráno to co ty naspáno a najedeno, takže si nech ty keci na koledu. Jestli tě tolik rozhořčilo označení "chytrák", tak sorry, nevěděl sem, že sou tu takový citlivky. ...nebudu to tady resit..nestojim o flame.. ...co mam "napsano a najedeno" :D o tom jiste nemas ani paru :wink: ... ...de o to, ze nekdo se snazi poradit, ikdyz si neni jistej, ze zna uplne spravnou odpoved...a to, ze si nepochopil tu "predhlasku" o internetu je tim ze mas jinej smysl pro humor :wink: ...jde o to, ze nekdo se snazi poradi a nekdo umi jenom prudit...v tvem pripade je smutne, ze se ve ve svem prispevku snazis jeste lidi urazet(chytraku,jelitko...atd)...verim ze tvoje "anonymtia" svadi k "hrdinskemu" chovani ale v realu to bude zrejme naopak :) ...nebudu to tady resit...dal sem radu jak najit navod...to ze je nepresne napsan nebo neodopvida realu uz neresim...thats all....uz se k tvym prispevkum nebudu vyjadrovat(jestli to vydrzim :) ) ...btw tole je topic o POP :wink: :D Máš pravdu. Radši se už, prosimtě, nevyjadřuj. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 Jojo taky si chci koupit Princíka.Doufám že to všichni doporučujete.Hlavně vy dva hádavci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 Jojo taky si chci koupit Princíka.Doufám že to všichni doporučujete.Hlavně vy dva hádavci. ...taky sem o nem dost uvazoval..precet par recenzi a ty me odradily :( ... ...popisujo problemy s kousanim, blbnuti hudby atd Nahrávací časy v POPR jsou znatelně delší než v POPWW a trvají často i několik desítek vteřin. Navíc se loadingy objevují i během hry a v naprosto nešťastně zvolených situacích. Často se vám stane, že se hra začne nahrávat při dlouhém skoku či běhu po zdi. Technických nedostatků je v POPR oproti POPWW přehršel. Nejstrašnější je, jak se hra každou chvíli trhá. Souboje, které jsou jinak velmi povedené, se tak stávají daleko tužšími a mnohdy skončí zbytečnou smrtí. Při těchto všech technických chybách vám Prince of Persia: Revelations přijdou neustálé výpadky hudby jako nic. Hudba jako taková je povedená, ale díky již zmiňovaným neustálým výpadkům si ji opravdu moc neužijete. To samé platí o zvucích a dabingu. PSP rozhodně není nevýkonná platforma, a tak veškerá hanba ze nepovedenou technickou stránku POPR padá na hlavy tvůrců. ..takze nakonec i hrani ISO muze bejt o hodne lepsi :roll: recenze napr http://bonusweb.idnes.cz/konzole/psp/pspprincer.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 OOOOpps.Jedním slovem nevýhodná koupě.A já sem myslel že to bude jako POPWW na PC.Povedená game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 OOOOpps.Jedním slovem nevýhodná koupě.A já sem myslel že to bude jako POPWW na PC.Povedená game ...no podle vseho to je velmi povedena gamesa...bohuzel az na pos..kazenou technickou stranku.....alespon ja pokud koupim origos UMD za nehorazny prachy, tak cekam, ze to bude fungovat dobre :( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.