folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 prosim prosim poradte kterou nej zavodni hru si mam poridit...krome burnoutu a ridge racera....diiik moc :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 nfs : carbon :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 jj o tom uvazuju ale nevim no...tys to hral??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 NFS Underground Rivals, NFS Carbon, Toca Race Driver 2 (fakt super hra, akorát v autobuse bych to asi nehrál, je to spíš simulace, chce to i trochu soustředění). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 a co colin hral to nekdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 jo,docela ujde,pěkná grafika docela,ovládání ujde,ale jsou lepší auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 co treba co tebe nadchlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Na psp Ti nemozem doporucit ine zavody ako RR a Burnout...snad este Wipeout, ale tie ostatne za vela nestoja. Podla mna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 co treba co tebe nadchlo???no rozhodně třeba burnout,ted mě chytlo docela i nfs carbon,pak ještě toca je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 ja hraval kdyz sem mel 2.8 fw tak sem hraval ridge racera original to me celkem i bavilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 me laka i f1 2006 ale nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpy002 Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Dost dobry byly i WRCčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 to je pry silena blbost ja doporucuju NFS:Carbon nebo Burnout P.S. myslim tim ty F1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 Nejlepší v arcádách - Midnight Club 3 Nejlepší v simulacích - Race Driver 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 NFS: Carbon jsou super...Opravdu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 jo na midnighta sem zapomněl,ten je taky dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 lol budu uvazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 a nema nekdo informace o Test drive???na to sem docela zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 me laka i f1 2006 ale nevim noFUJ......SOUHLASÍM S TOCOU 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 to je ta f1 takovej shit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 to bych neřekl,docela mě bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 kdyz ja nevim na f1 se mi libi aspon co psali v recenzich ze tam je ta kariera, nastavovani a takovihle hovadinky... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 F1 2006 je dost dobra, ale je potrebne naucit sa trat, vyladit formulu, vypnut automaticke brzdenie a ide sa na to ;) kto si necha automaticke brzdenie, ten sa pri tom velmi nepobavi... teda aspon mna to nebavilo... ale akonahle sa naucite trat naspamat a budete si sami brzdit, je jazda jedna radost... mna to rozhodne bavilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2006 No pro mě je nejlepší asi Ridge racer, kromě hudby je to parádní hra. Burnout je takly dobrej ale příliš jsem u něj nevydržel, nevim nějak se mi ty závody od EA nezamlouvaj. NFSUR a MW jsou dost stereotipní u UR alespon tuning jinak málo tratí a nuda. Carbon jsem nehrál. WRC není špatné i když poprvé se zdá příliš citné ovládání. Colin je opravdovej simulátor ale jaksi mi tam chybí pocit z rychlosti. Tot od mě vše. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.