Senpu Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Cawte muzu se lidi zeptat jestli bych rozbehal Tv na PSP na Slimku protze je jen VLC ale jenom na 1.5 a pres eloader nejde a ani pres timemachine jak jsem slysel Pomuzete? :) docela by se mi to hodilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budinsm Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Taky by me to moc zajimalo :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexander255 Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 co je vůbec potřeba aby to fungovalo..je třeba antena???na kolik taková sranda příjde.. PSP slim&lite piano black fw 3.90 M33-2 + Memory Stick Pro Duo 8GB + ISO hry ________________________________________________________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 NN myslim pres wifi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Senpu
Cawte muzu se lidi zeptat jestli bych rozbehal Tv na PSP na Slimku protze je jen VLC ale jenom na 1.5 a pres eloader nejde a ani pres timemachine jak jsem slysel Pomuzete? :) docela by se mi to hodilo..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts