Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nastavení routeru na PSP

budinsm

Otázka

Cau lidi ... mam takovej dotaz jeste sem na PSP zadnej net nechytil az do ted byl sem u kamose v jinym meste a on chyta od spodniho patra na svyho kompa net pres wi-fi ma myslim O2 ale to je jedno ten router mu prej nekdo nastavoval jak si nastavim svuj router kterej je kousek od myho pokoje aby sem z nej tak mohl chytat net pre wifku ... vim ze ji ma ale nwm jak ji nastavit :(

btw: u nej sem ten net chytil a plynule sel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
je to v haji oficialni stranky Belkinu asi momentalne nejdou :( ja fakt zadny zabezpecovaci heslo nenastavoval chjo :dozey:

http://www.belkin.com/support/product/?lid=en&pid=F5D7230-4&scid=221

stačí nebo si mám ten manuál stáhnout a přelouskat ti to?:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0

Me nastavoval wifi router technik od firmy co mi poskytuje net. Postupoval presne podle navodu co byl k routeru a asi jenom 2 veci delal jinak. Pak mi nastavil heslo pro to WPA nebo jak se to jmenuje a dneska mam wifinu pro cokoliv co zna moje heslo po celym dome absolutne bez problemu.

Odkaz ke komentáři

• 0

no pokud používáš třeka nějakej firewall nebo tak něco tak ve statistice nebo v nějakym jeho menu toho firewallu je kdo se k tobě připojuje a jakou má ip adresu a taky kam ty se připojuješ a jaou máš adresu a adresa toho kam se připojuješ je tam taky takže toho routeru .. tak pak jen opiš ipadresu do www prohlížeče a máš to :) takhle jsem to udělal já když jsem nevěděl ip adresu routeru :) jinak heslo a login bude admin /admin teda pokud si s tim něco nedělal .. možná že heslo nebude žádný ....

Odkaz ke komentáři

• 0

budinsm

Hmmm tak to mám teda pro tebe spolehlivější radu - V PC start/spustit/cmd ok/napiš IP config a výchozí brána je IP adresa routeru, pokud jich tam teda nemáš víc (těch routerů) :-D když tak mi piš na ICQ máš ho v PM

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu