Combat cz Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 Chtel sem se zeptat co dělat když mám pěkne ohoblovanej šroubek v psp a nemůžu ho dostat pryč protože nejde vyšroubovat
0 PsychoCZ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 no mozna to bude riskantne ale co zkusit vrtacku> ? :D
0 Combat cz Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 No kamosovi se to taky stalo tak vzal do ruky jako spravnej chlap kleste a predni originalni kryt proste zlomil a vyndal a dal si tam vlastni ale to ja zatim nechci to az kdyz uz nic jinyho nepujde udelat...( ne ze bych nebyl chlap ale origo kryt je muze vzdycky hodit)
0 andre06 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 Já osobně použil vrtačku, do které jsem nasadil zlomený šroubováček, kterým jsem se dříve pokoušel psp rozdělat a asi po 10 min jsem odvrtal ten šroubek, bez jakéhokoliv poškození psp, pak máš ještě jednu možnost, zkus dát na šroubovák kapičku vteřinového lepidla a přilož na šroubek, jakmile zaschne, máš aspon malou možnost, že se ti šroubek podaří odmontoval, ale nesmíš slepit ten šroubek k plastu, co je kolem, toby si pak na tom byl ještě hůř a pomohla by ti jen ta vrtačka.
0 Combat cz Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 To je divny to si 10 minut vrtal a neznicil si ten sroubek? 10 minut vrtat jeden sroubek kdyt by tam pak ani zadnej nebyl.
0 andre06 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 :D však jsem říkal, že jsem do vrtačky nasadil malej šroubováček, tak nečekej stejnej efekt jako u normálního vrtáku, prostě se mi pomalu odhoblovala hlavička šroubku, tak jsem to pak rozdělal a kleštemi odšrouboval ten zbytek.
0 Combat cz Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2008 :D však jsem říkal, že jsem do vrtačky nasadil malej šroubováček, tak nečekej stejnej efekt jako u normálního vrtáku, prostě se mi pomalu odhoblovala hlavička šroubku, tak jsem to pak rozdělal a kleštemi odšrouboval ten zbytek. To zni dost blaznive ale bohuzel je to ten malinkej sroubecek vespodu psp takze nevim jestli to vyjde ale urcite to skusim
0 andre06 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2008 no ten můj byl taky malej, byl to ten u té baterky, hold musíš být trpělivý...
Otázka
Combat cz
Chtel sem se zeptat co dělat když mám pěkne ohoblovanej šroubek v psp a nemůžu ho dostat pryč protože nejde vyšroubovat
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts