Combat cz Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Chtel sem se zeptat co dělat když mám pěkne ohoblovanej šroubek v psp a nemůžu ho dostat pryč protože nejde vyšroubovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 no mozna to bude riskantne ale co zkusit vrtacku> ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Combat cz Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 No kamosovi se to taky stalo tak vzal do ruky jako spravnej chlap kleste a predni originalni kryt proste zlomil a vyndal a dal si tam vlastni ale to ja zatim nechci to az kdyz uz nic jinyho nepujde udelat...( ne ze bych nebyl chlap ale origo kryt je muze vzdycky hodit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Já osobně použil vrtačku, do které jsem nasadil zlomený šroubováček, kterým jsem se dříve pokoušel psp rozdělat a asi po 10 min jsem odvrtal ten šroubek, bez jakéhokoliv poškození psp, pak máš ještě jednu možnost, zkus dát na šroubovák kapičku vteřinového lepidla a přilož na šroubek, jakmile zaschne, máš aspon malou možnost, že se ti šroubek podaří odmontoval, ale nesmíš slepit ten šroubek k plastu, co je kolem, toby si pak na tom byl ještě hůř a pomohla by ti jen ta vrtačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Combat cz Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 To je divny to si 10 minut vrtal a neznicil si ten sroubek? 10 minut vrtat jeden sroubek kdyt by tam pak ani zadnej nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 :D však jsem říkal, že jsem do vrtačky nasadil malej šroubováček, tak nečekej stejnej efekt jako u normálního vrtáku, prostě se mi pomalu odhoblovala hlavička šroubku, tak jsem to pak rozdělal a kleštemi odšrouboval ten zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Combat cz Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 :D však jsem říkal, že jsem do vrtačky nasadil malej šroubováček, tak nečekej stejnej efekt jako u normálního vrtáku, prostě se mi pomalu odhoblovala hlavička šroubku, tak jsem to pak rozdělal a kleštemi odšrouboval ten zbytek. To zni dost blaznive ale bohuzel je to ten malinkej sroubecek vespodu psp takze nevim jestli to vyjde ale urcite to skusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 no ten můj byl taky malej, byl to ten u té baterky, hold musíš být trpělivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Combat cz
Chtel sem se zeptat co dělat když mám pěkne ohoblovanej šroubek v psp a nemůžu ho dostat pryč protože nejde vyšroubovat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts