Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Full Brick - FW 3.71 M33

spoison

Otázka

Ahoj, z nějakého důvodu jsem se rozhodl si upgradovat firm. Prvni upgrade na 3.52-M33---3 proběhl podle mě bez problému. Další na 3.71_M33_DA mi začal tvrdit, že tam je nějaký vadný cosi, jestli to chci opravit. Tak jsem dal ano, řeklo to že je to úspěšně opravené, jestli chci pokračovat s upgradem. Znovu jsem potvrdil vyhodilo to, že to nejde kvůli nějaké chybě DDDFFFFFF0 myslím a ať kontaktuju sony. Tak jsem to vypnul otráveně jsem vypnul i PSP FAT, a když jsem ho znovu zkusil zapnout tak už to jen zkoušelo něco načíst z umd z karty, problikávala kontrolka power a nic víc.

Tak jsem začal pátrat co s tím, mrknul jsem na mapu, kontaktoval jednoho člobrdu z ní, řekl mi, že mám asi semi brick a že to zkusí přes pandoru rozchodit.

Nefungovalo, teď už se to ani nesnaží nic načíst, jen to tu vedle mě mrtvě leží. Nechá se to zapnout a nic. Do recovery menu se dostat nejde a ani před pandorou nešlo.

So my question is: Co s tím? Lze s tím vůbec ještě něco dělat nebo jsem totálně v prdeli?

Chápu, že podobnejch dotazů je tu spousta, ale ocenil bych jakoukoliv pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud se jedna o Slim, tak uz sance neni, pokud nemas NAND zalohu a pokud pandora opravdu nesla.. Pokud nesla spustit, bude to nejspis nejaka chyba v pandore, nebo HW chyba, protoze pandora se normalne spusti i na Total bricku, ale pak to skejsne na formatovani pameti.

Pokud je to fat, neni preci problem obnovit z cizi zalohy NAND ne? Jestli chces pomoci, napis mi PM, mam NAND zalohu z FW 1.00, ze ktereho se to ma obnovovat...

Uz jsem Total Brick na fatku uspesne opravil.

Jen se musis smirit s tim, ze ti nemuseji jit nejaky budouci updaty - ty pujdou jen pres pandoru treba - a ze ti urcite nepojedou UMDcka..

Jeste nedavno vysel nejakej idstorage repairer pro slim, takze mozna by slo i u slim obnovit z cizi zalohy a pokusit se nejak opravit tu idstorage..

Nebo startovat z timemachine, to jde vzdy :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky muzes zkusit ( Chilly Willy Id-Storage Apps ) ktere vyslo na U.P.M.S

To by Ti mohlo pomoci s idstorage.

A nebo ( Homemister Slim IdFixer ) ten je pro PSP Slim a je taky na U.P.M.S

Zkus kontaktovat Anonymouse nebo tekkena90 urcite Ti pomuzou, jestli to bude v jejich silach .

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak problém nakonec vyřešen. Tímto bych všem rád poděkoval za cenné rady a hlavně malena3steve za to, že mé psp nakonec zachránil.

Display sice nenaběhl při pandoře, ale dali jsme na radu, že to nevadí, dvakrát jsme pro X kli a nakonec, když jsem to doma zapnul do zásuvky (z nějakého důvodu se mi plně nabitá baterka vybila) tak to i naběhlo !!!

PS: Z pandořiny baterky to nenaběhne, tak se k vůli tomu neděste ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
No robia to proste JAP PSPcka staci stlacit cudel na regulaciu jasu a jeto tento problem tu bol uz pri DG pre TA-082 a je tu stale :)

hh, jasne, presne tak :)

.. jenze v pandore regulace jasu nefunguje - asi tam neni ovladac nebo co, ale to tlacitko tak nereaguje..

.. takze kdyz jsem to tlacitko stislk/drzel, nic se nedelo :) takze jsem to musel delat naslepo a kdyz jsem ten jas pote zkousel na mem tak take nic (u me samozrejme obraz videt byl, ale jas se nemenil v pandore..) - a taky je s podivem, ze displej jel, jen podsviceni nejelo ;) - pokud by to slo softwarove nejak takhle udelat, bylo by to pekne, protoze bile pismo se precist dalo a pritom to zralo minimum baterie :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu