twothrones Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 potřebuji pomoct s GOW.......... zrovna jsem u dvou soch které zasunu do země a pak se mi umožní vysunout velký betonový schody po kterejch vylezu tak je tam socha koně a dveře za kterejma 2červený truhly a nevim co dál pač se mi vchodový dveře za řití zavřou a nevim co s těma sochama nebo co tam mam dělat..........prosím poraďte thx. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Kdyz je vysunes..tak je tam nalevo chodba! ;)...do ni vlez... ;) (jakoby v tom velkym kamenym spodnim blokui! ;) ) A JINAK JE TU TOPIC O GOW!! TAM SE PISOU PROBLEMY!! A TENHLE JE TAM VYRESEN!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tak sry že sem zakládal novej a moc dík jdu to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 dík dík dík funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Kdyžtak na to tu je sekce, kde se tohle řeší ;). A je zde: http://console-forum.cz/showthread.php?t=6599 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts