EpiC1468621732 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 zdravim Vas..dnes som si kupil psp a ma to fw 3.71 co by ste mi poradili co tam nahadzat a co tam vlastne slape...mam zatial len jedno UMD burnout dominator :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 zdravim Vas..dnes som si kupil psp a ma to fw 3.71co by ste mi poradili co tam nahadzat a co tam vlastne slape...mam zatial len jedno UMD burnout dominator :( topic pro zacatecniky - potom mapa flasheru :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 topic pro zacatecniky - potom mapa flasheru :dozey: kedze som v anglicku tak mi je ta mapa flasherov na nic :D ale ja som chcel nejake temy ikony aplikacie atd...:arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malena3steve Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Homebrew aplikace na originálním firmwaru nespustíš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Combat cz Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Tak na co cekas nasedni do letadla a pojed k nam do cech ne. A jestli tam si nadil tak nekoukej na cesky fora a di na nejaky anglicky a poptej se tam na preflashovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EpiC1468621732
zdravim Vas..dnes som si kupil psp a ma to fw 3.71
co by ste mi poradili co tam nahadzat a co tam vlastne slape...mam zatial len jedno UMD burnout dominator :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts