giraf Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Cau pls hele muze mi prosim te nekdo poradit...mam video ktery prekonnvertuju v Xvid PSP a kdyz to pretahnu do PSP tak se mi to tam objevi jako corupted data nevite jak se toho zbaviit...takze to nepustim...mam CFW 3.90 M33-2 :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 kam to davas?mp_root/100ANV01??jestli jo tak to dej normal do VIDEO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giraf Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 ne zkousel jsem to do ty slozky jak je ISO\Video to se mi neukazalo v PSP pak ty slozky jak jsi psal a proste jenom kdyz to hodim do ty slozky video co je na korenu tak to vidim ale jako corupted..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 no a je to urcite v dobrym formatu?? jinak se podivej jestli nema film moc dlouhej nazev nebo hacky a carky v nazvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 nedávej to X:ISO/VIDEO ale jenom X:VIDEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 giraf Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 ma dobry format a ja uz asi vim cim too je...delal jsem jeden DG a zapomnel jsem tam dat nejpis jeste patch..snad to bude tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
giraf
Cau pls hele muze mi prosim te nekdo poradit...mam video ktery prekonnvertuju v Xvid PSP a kdyz to pretahnu do PSP tak se mi to tam objevi jako corupted data nevite jak se toho zbaviit...takze to nepustim...mam CFW 3.90 M33-2 :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts