giraf Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 Cau pls hele muze mi prosim te nekdo poradit...mam video ktery prekonnvertuju v Xvid PSP a kdyz to pretahnu do PSP tak se mi to tam objevi jako corupted data nevite jak se toho zbaviit...takze to nepustim...mam CFW 3.90 M33-2 :?
0 bykk Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 kam to davas?mp_root/100ANV01??jestli jo tak to dej normal do VIDEO...
0 giraf Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 ne zkousel jsem to do ty slozky jak je ISO\Video to se mi neukazalo v PSP pak ty slozky jak jsi psal a proste jenom kdyz to hodim do ty slozky video co je na korenu tak to vidim ale jako corupted..:(
0 univ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 no a je to urcite v dobrym formatu?? jinak se podivej jestli nema film moc dlouhej nazev nebo hacky a carky v nazvu
0 Marr Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 nedávej to X:ISO/VIDEO ale jenom X:VIDEO
0 giraf Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2008 ma dobry format a ja uz asi vim cim too je...delal jsem jeden DG a zapomnel jsem tam dat nejpis jeste patch..snad to bude tim
Otázka
giraf
Cau pls hele muze mi prosim te nekdo poradit...mam video ktery prekonnvertuju v Xvid PSP a kdyz to pretahnu do PSP tak se mi to tam objevi jako corupted data nevite jak se toho zbaviit...takze to nepustim...mam CFW 3.90 M33-2 :?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts