Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jackass - nemůžu se dostat dál

jakudo

Otázka

Včera jsem stáhl hry Jackass. Dohraji první episodu, napíše, že mi to otevřelo nějaké nové věci, včetně episody 2, ale nemůžu se do ní dostat. Píše mi to, že mám zmáčknout L nebo R pro přechod na další nebo předchozí episodu, ale nejde to... Nevíte, co dělám špatně? Vše jsem dohrál na zlato...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

S timhle bys mel spravne jit do PSP diskuze/ PSP hry. Ale nic stalo se mi to taky souhlasim s andre

Jinak CSO a ISO sou typy souborů a CSO je o neco mensi nez ISO. Kdyz hru prevedes z ISO do CSO zmensim tim o neco malo hru tudiz myslim ze kdyz to vratis z CSO do ISO moc si tim nepomuzes nemuzes vratit ztracenou kvalitu

Odkaz ke komentáři

• 0

No já jsem za to jednou dostal varování, že jsem s podobným dotazem šel hned tam. Bylo mi řečeno, že vše prvně do otázky a odpovědi (pak to stejně přesunuli), tak proto od té doby píšu radši vše sem:)

bohužel to neumím převádět. Zkusím tu najít nějaký návod. Stáhl jsem to z dalšího zdroje, spustím to, rozbliká se dioda, že to čte z karty a nenačte to... fakt na prd...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu