Lumca Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Tak když jsem si koupil ps3 a spustil nic jsem neslyšel ale ted když ji zapnu tak normalně je slyšet dříve byla slyšet jen když jsem spouštěl AC taky už vám taky trochu hlučí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Musím zaklepat, zatím vůbec ne!:angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 zkus vysat prach vysavacem....me to u ps2 trochu pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 jj..mozna to mas zaneseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumca Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 heh jak ho rozeberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 no to bych bejt tebou nedelal zanikne záruka a Ps3 sou i docela poruchowý takže bych to nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumca Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Cetl jsem navod raci se pujdu poptat do servisu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Me PS3 nehuci vubec, kdyz mam blue-ray disk vevnitr a hraju z nej tak nic, ale pokud dam dovnitr dvd pro PS2 nebo klasicke DVD-video tak mi to huci o stosest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zocel Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Kdyz ji zapnu,neni slyset. Ale po nejake dobe /cca 15min./,zrejme jak se procak zahreje, ta kventilator spusti a je celkem hlucna.Coz jsem necekal. V noci si poustet divx na ps3 neni nic moc,radsi pouziji dvd prehr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miroslav Humeš Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 no,porad tizsi nez XBOX 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 no to bych bejt tebou nedelal zanikne záruka a Ps3 sou i docela poruchowý takže bych to nedelal nevim gde si to nabral Stewe ale PS3 ma poruchovost 3% coz je naprosta pohoda, takovyma cislama se podle me nemuze chlubit ani Nokia pro predstavu Xbox 360 ma prumernou poruchovost 16% (pry sou ale nove verze Arcade na tom lip tagze se jim to asi casem trochu snizi) jinak ja mam PS3 naprosto tichouckou nejvic na tom huci Blu-Ray mechanika gdys taha hru ale i to je naprosto zanedbatelny oproti hlucnosti PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 já mám ten stejný problém po cca 15 minutách se větrák zapne na plnej výkon co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 vypni vetrak:D....normal vypojis zrojovej kabel...nebo zkus otevrit okno...me to dela PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 vypojit zdrojovej kabel se = vypnou konzoli to bych si nezahrál!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Just joke...spis tio okno....jakoze mas doma moc teplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 ani nevim tak 21stupnu no norm , nekdy vypnu radiátor ale furt to stejný:( jestly rozebrat a profouknout fénem?? a nebo si koupit nějakej chladič?? ale jak moc bude hlasitej on?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 a mas to strceny negde ve skrini nebo to mas volne aby k tomu mohl normalne vzduch ja to mam v klasickym TV stolku tagze vzduch muze klidne proudit kolem a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 No právě venku:( pepku jak si to teda vyřešil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 myslíte že dělá větší rámus než xbox360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 myslíte že dělá větší rámus než xbox360 ? Xbox nemám,ale někde jsem už četl,že ps3 je miň slyšet.Mě jediné co štve na ps3 je to,že když koukáš na film BD tak slyšíš větrák při tichých scénách to docela naštve.A to ještě nevím jak to bude v létě,až budu mít v místnosti 30C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lumca
Tak když jsem si koupil ps3 a spustil nic jsem neslyšel ale ted když ji zapnu tak normalně je slyšet dříve byla slyšet jen když jsem spouštěl AC taky už vám taky trochu hlučí??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.