Shifter960 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 když spustím tento program v psp tak vše v poho najede ale když vybírám wi-fi připojení to moje je šedě zbarvené nevím proč na internet najedu v poho :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Kdyz to delas pres program nebo hru po nete musis si dat Scan a najit si to pripojeni a jedes pak ti pofarka na vse jestli nepochopis pisni na ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to pravě že jsem taky skoušel nejde to pak tam mám ale ještě jedno připojení ale to mám na chalupě a na to kliknout de ale kxyž jsem doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 jak rikal Senpu musis vytvoriz new connection v tym PSPTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shifter960
když spustím tento program v psp tak vše v poho najede ale když vybírám wi-fi připojení to moje je šedě zbarvené nevím proč na internet najedu v poho :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts