sk8indy Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Mám psp fat 3.50 a potřebuju Originální hru Lumines abych tam potom měl 1.50 a kde jí mám vzít ? pls :cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Nepotrebujes ji, staci Pandoras Battery, podivej se zde v sekci Otazky a Odpovedi do topicu -> KDO KDE FLASHUJE/DOWNGRADUJE... je nastaven jako dulezity - je mezi prvnimi topicy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8indy Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tak ju dík Ahoj našel jsem tento program můžu to použít a udělat místo pandoras battery ??? http://www.semo.webgarden.cz/downgrade/jaky-chcete-navod-na-dg.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 koukni se na tu mapu flasheru na jakou tě odkazal Any_ a dohodni se s někdym kdo ti tu přefleshuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8indy
Mám psp fat 3.50 a potřebuju Originální hru Lumines abych tam potom měl 1.50 a kde jí mám vzít ? pls :cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts