P4HT Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Ahoj. Prosím nejde mi rozjet WARCRAFT2......Je nakopírovaný v GAME a když ji spustím tak se mi ukáže LOAD a tam končím...Nevíte prosím co s tím?Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 zkus si dat driver na sonynp99006 nebo jak XD normal v menu zmackni Select a dej ten driver na Sony.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 P4HT Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 To jsem zkoušel ale nepomohlo..vždy jen blikne memory card a čučí na mě load a nic se neděje.....ale děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 To jsem zkoušel ale nepomohlo..vždy jen blikne memory card a čučí na mě load a nic se neděje.....ale děkuju chlape a nemáš ty náhodou CFW 3.90 - M33 v2? pokud ano tak se nadřeš jako já ale jde to.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 chlape a nemáš ty náhodou CFW 3.90 - M33 v2? pokud ano tak se nadřeš jako já ale jde to.:bash: poslouchám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 poslouchám :D musíš si upravit pops loader podle tekkova návodu, vzpomeň si na jakém FW ti naposled dobře běžel http://www.console-forum.net/showthread.php?t=19733 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 musíš si upravit pops loader podle tekkova návodu, vzpomeň si na jakém FW ti naposled dobře běželhttp://www.console-forum.net/showthread.php?t=19733 hehe, díky tak to bude dřina.. :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Mě se to povedlo napoprvé a to jsem si udělal vlastní postup.cz Měl jsem před upgrade 3.52 m33 poslední update tak jsem si ty soubory vzal z něj a když se mi to zeptalo jaký pops chci použít respektive z jakeho fw označil jsem 3.52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 P4HT Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 musíš si upravit pops loader podle tekkova návodu, vzpomeň si na jakém FW ti naposled dobře běželhttp://www.console-forum.net/showthread.php?t=19733 No tak to jsem zvědavej jestli tohle zvládnu...ale děkuji za vysvětlení..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
P4HT
Ahoj.
Prosím nejde mi rozjet WARCRAFT2......Je nakopírovaný v GAME a když ji spustím tak se mi ukáže LOAD a tam končím...Nevíte prosím co s tím?Děkuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts