Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.90 M33-2 problem!!! (Zamrza)

tomahawk

Otázka

Zdravim...

Potreboval bych poradit... pri hrani mi PSP zamrzne a po par vterinach to neprijemne praskne a vypne se. A to pri hrani jaky koliv hry z MS, ale i z UMD. PROC???

Driv jsem pouzival Screenshot a behal perfektne( uz na 3.90), ale nyni jde udelat screen jen v XMB menu.. pri gamese ne! nevim jestli to s tim zamrzanim nejak souvisi, ale ten plugin jsem zkousel predelavat asi trikrat a bez uspechu. zkousel jsem Format obou (viz. podpis) MS karet, ale nic...

Nezamrza to pokazdy, ale je to porad horsi a horsi... ted uz tak 4x denne :cry:

Prosim poradte nekdo... diky moc

Mam SLIM CFW 3.90 M33 - 2

Stava se to taky nekomu???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim...

Potreboval bych poradit... pri hrani mi PSP zamrzne a po par vterinach to neprijemne praskne a vypne se. A to pri hrani jaky koliv hry z MS, ale i z UMD. PROC???

Driv jsem pouzival Screenshot a behal perfektne( uz na 3.90), ale nyni jde udelat screen jen v XMB menu.. pri gamese ne! nevim jestli to s tim zamrzanim nejak souvisi, ale ten plugin jsem zkousel predelavat asi trikrat a bez uspechu. zkousel jsem Format obou (viz. podpis) MS karet, ale nic...

Nezamrza to pokazdy, ale je to porad horsi a horsi... ted uz tak 4x denne :cry:

Prosim poradte nekdo... diky moc

Mam SLIM CFW 3.90 M33 - 2

Stava se to taky nekomu???

dělá mi to taky a nevim co s tim :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu