Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Guest PAINkillerCZE
Odesláno

no to se ani nedivim,kdyz to hrajete po prvni :D jako ja to hraju od svych peti let prvni dil a je to neco jinyho..znam vsechny pribehy postav presne co delaji atd :D takze asi tak

Odesláno
no hraju to, ripnul jsem to a vymazal vsechny videoklipy a stejne sem to dal na cso..a hra celkove nic moc, zlatej Tekken
Tak tak ani mna to nejak neohurilo Tekken je a asi aj bude najlepsia bojovka na PSP. ;)

Ani jedno se mi moc nelibi a Tekken nnnooo...... radsi nebudu rikat co ,ale kdyby tak byl Soulblade na Psp ,to by bylo neco........ :P

Guest PAINkillerCZE
Odesláno

tekken je prave bojovka a mlatocka nic vic..mk ma hodne modu a fatalit...namortal teken nebude mitnikdy

Guest PAINkillerCZE
Odesláno
MK je nejlepší bojovka a narozdíl od tekkena má dobrej příběh a nehomosexuální charactery) už jsem arcadu dohrál za všechny postavy i konquest se sujinkem a otevřel všechny hroby v kryptě..mimochodem nechcete si někdo dát duel po netu?

konecne parat mortalu =) nekdy dame po wifi duel...jinak skodaze nejdou po netu starsi dily na pc :D ve 3ce a 4ce mam nahrany pres 1000her s brachou a bratrancem :D

Odesláno

jj na mortal kombatu jsem si vypěstoval závislost už v dětství prvním spuštěním mortal kombat 1 a táhne se to do ted:) znal jsem nazpamět všechny komba a kouzla všech postav z MK1, MK2, MK3, MK: Trilogy a MK4:)) nikdo mě zatím v duelech neporazil protože jsem byl do toho totální magor..)) MK2 jsem ale nedohrál protože se mi nepovedlo porazit Shao Kahna..byl jsem na to asi ještě mladej:)) hele přece můžem hrát po netu proti sobě přes nějakej ten prográmek ne?

Guest PAINkillerCZE
Odesláno

jj taky znam vsechny spelly naspamet :D raiden teleport : up , down xDD ja 2ku dohral ale je to fakt tezky...shaokahn jednou bouchne kladivem do palice a mas pulku healtu v prd*li =) bohuzel 4ka nejde po netu hrat ...ale na tom psp by sme mohli

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu