Webster Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Zdar, pls jak se mam pripojit na net??? zapl sem wifi.... scanoval jsem oblast... a naslo mi to nejake zdroje.. jenze mi to pokazde hodilo error....pls co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Dobry vecer, pokud to neni tva wifina tak mas smulu...muze byt zabezpecena...nizkej signal atd (pripojis se spolehlive az nad 50%) nemusi mit DHCP server zaplej...atd...proste mala sance se pripojit...kup si router bo apcko... ;) a brouzdej si doma! ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Víš pokud nemáš vlastní WiFI tak se nesnaž a nebo se snaž ale v nějaké kavárně , kde ti dají Wifi přístup zdara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Webster
Zdar, pls jak se mam pripojit na net??? zapl sem wifi.... scanoval jsem oblast... a naslo mi to nejake zdroje.. jenze mi to pokazde hodilo error....pls co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts