FaKe Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 takže juelikžo jsem to tu nenašel tak bych se vás chtěl zeptat.. jak je to se zárukou, když si vymněním kryt? přestane platit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ano,bohužel:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ano, protoze pri vymene odlepis "pecet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaKe Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 hmm.. neznáte teda jinou alternativu k výměně krytu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 to neni:) bud poskodit zaruku nebo nechat origo kryt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ne, musíš psp celý rozebrat a přeskládat do druhýho krytu...proto jsem se do toho zatim nepouštěl..za 1) ho mam ještě v záruce a za 2)se bojim o displej...abych ho nějak nepojebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaKe Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 takže všem moc děkuju... prosím o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 no myslim ze by to slo ale musel bys to zanest do autorizovaneho servisu a za to by sli platil oni totiz maji nahradni prelepky a ja fakt newimkde se ten servis nachazi nekdo to tu rikal ze se to da vymenit jako se zarukou ale musis to toho servisu takze jestli te netapi cena tak jenom do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FaKe
takže juelikžo jsem to tu nenašel tak bych se vás chtěl zeptat.. jak je to se zárukou, když si vymněním kryt? přestane platit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts