Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkčnost přehrávání videí

MopedTM

Otázka

Zdravíčko

Mám takový problém, nevím jestli, už někdo měl podobný a tázal se na to a dostal i odpověd, tak mi prosím odpuste hledal jsem ale nenašel.

Vlástním PSP FAT s FW 2.81

Včera jsem stahoval jeden díl The Simspon, z jednoho nejmenovaného webu, přímo v sekci "PSP serialy". Serial jsem stahnul a pomocí návodu, který jsem našel zde ( Kam co nakopírovat ), jsem si to vložil do svého PSP. Bohužel, po té co jsem si chtěl tot spustit, zjistil jsem že místo videa tam mám ikonku s otazníkem a textem "unsupported data" (nepodporované data) bylo mi to divné, tak jsem pomocí PSP Movie creator, na konvertoval film. Po asi 40 minutovém convertování, jsem si ten film nahrál do PSP. Bohužel stejný problém jako u tamtoho prvního videa. A proto se ptám.

Neporadil by mi někdo jak tento problém vyléčit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Chces vylecit jo???:lol:to zajdi za Sk8:lol:

ae k tematu...;):D :Videa mas urcite ve formatu AVC ktery nepodporuje PSP s oficialnim FW...musis downgradovat pomoci UMDGTA_LCS s updatem 2.00(kdyztak jedno mam) nebo pomoci pandora baterie...;):D-tu muzes bud vytvorit HW modem nebo koupit na herni-prislusentsvi.cz a nebo nejjednoduseji si najdi nekoho ve mapce Flasheru a nekomu napis..;):D

Pokud chces ae ofiko FW tak musis videa konvertovat do normalniho MP4 PSP (ne aVC!) a ty ti pujdou...;)

Mimochodem taky zkus Navod pro zacatecniky pokud si ho jeste necet...!!!:Dtot vse...:)

asi LOCK...:D

Odkaz ke komentáři

• 0

Ooo velice děkuju, a umí ten PSP Movie creator, convertovat mp4 :roll:

Jo to jsem četl a ne jednou, taky nejdou jsem se uplně stratil a zapoměl jak se jmenuju a co tu vlastně dělam .. moc informaci po jednom .. :D

Ale děkuju. Ozkouším to, když tak stahnu jinej konvertor vsechno to rozkkovertuju az to bude tak kovertovany ze to pujde .. :D takže asi

/lock

Odkaz ke komentáři

• 0
Njn ... mám stejnej problém a mám CFW ... kam mám ty videa nakopírovat aby mi jely ??? dal jsem je do složky video a napsalo to stjnou chybu jak píše Moped ... (stahoval jsem tady z fora a dělalo mi to u všech videí)

Kdyz jsem je konvertoval tak jsem nastavil, rozlišení na 320x240 a šlo to .. :) Dal si to do toho PSP takle ?

x:/MP_ROOT/100MNV01 nebo 101ANV01

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu