JamesRamone Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 zdravim nevíte někdo jak nastavit asus wl167G jako AP aby to správně jelo s psp? dostal sem se až k tomu že se z psp připojim ale mam DNS error a při test connection to píše internet connection failed:?...tak díky jesli se někdo ozve...:thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 ja mam ASUS WL-138gE ale myslim ze nastaveni by melo byt vpodstate stejne... _nastanevni SSID _nastaveni zabezpeceni _nastaveni _SOFT ACCES POINTu (internet - pripojeni k mistni siti 2 je usb modem pres kterej jsem napojenej na net (enable ICS je sdileni internetu)) _nastaveni pristupu (na wifi se pripoji jen povolene MAC adresy) _nastaveni IP adres v Nastaveni Siti.... tot vse...obcas se mi to kope se sitovkou ale jinak vpoho...:psp::bash::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jo díky...jak to mam nastavit když neni modem u mýho pc ale u jinýho pc v síti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jo díky...jak to mam nastavit když neni modem u mýho pc ale u jinýho pc v síti? Dej do DNS IP adresu buď výchozí brány co je v PC a nebo veřejnou IP adresu, tu zjistíš pomocí www.wig.cz/ip:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 no tak sem do toho hrabal..bez výsledku akorát v tom mam mnohem větší bordel teď..něvíte někdo o nějakym návodu pro totální lamy?:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 tak jsem se v tom pohrabal znova a fachá to..tak děkuji vám za pomoc:) tady můžete kdyžtak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jj taky ho mam a taky me to nefaka:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomahawk Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 zdravim... Poridil jsem si ASUS WL-169Ge. koupil jsem ho v bazaci za 380,- a nebyli k nemu ovladace. Stahnul jsem si je z ASUS stranek s Utilities. beha to v pohode( hleda site atd.) ale za zadnou cenu nemuzu nikde ve stazenym softu ani v manualu najit ty to dve sluvka!!! ACCESS POINT !!! vubec nevim jak to ted pouzit abych se mohl pripojit... mam pripojeni TCP/IP k CIS (10Mb/s). nevite jak tento Wifi klic sprovoznit??? Jestli nekdo mate origo ovladace k tomuto modelu, pls, pls,pls o upload. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JamesRamone
zdravim nevíte někdo jak nastavit asus wl167G jako AP aby to správně jelo s psp? dostal sem se až k tomu že se z psp připojim ale mam DNS error a při test connection to píše internet connection failed:?...tak díky jesli se někdo ozve...:thx:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts