jakudo Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Čzu borci, chtěl bych se zeptat, jestli můžu z verze 3.300EAR+ na PSP Fat upgradovat firmware na 3.90 m33-2 přímo nebo musím jet přes některé další verze. Je to pro mého kamaráda a nerad bych mu to nějak zničil... Předem dik za každou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 EAR+? To je co? .. jinak, presne navody najdes v sekci tutorialy, je zbytecne je sem prepisovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 EAR+? No to se mě neptej, doufal jsem, že to tu někdo napíše;) já nemyslím návod na to, jak to upgradovat, to vím. Myslel jsem jako to, že občas tady někdo napíše, že z některé verze je lepší upgradovat přes nějakou verzi mezi a ne rovnou na tu největší, takže můj dotaz měl vyznít spíš tak , jak o jestli můžu hned na 3.9 nebo musím prvně třeba na 3.4 pak 3.5 atd... až na 3.9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Bude to asi 3.30 oe-a , takze musis jit na 3.52 m33 , pak udate na 3.52 m33-4 a pak uz muzes bezproblemu treba na 3.90 m33 :D 3.52 m33 jde instalovat ze vsech oe fimwaru takze se nemas ceho bat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 ok, dik za radu:) ale určitě to je EAR+ a ne oe-a;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 ok, dik za radu:)ale určitě to je EAR+ a ne oe-a;) taky FW jsem v životě nevyděl:dozey: a kde sis to přečetl??:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 přečetl tam v systému, jak dáš info nebo verze či co to je... Je to PSP Fat od mého korejského kamaráda... P.S.: Teď jsem se někde na netu dočetl, že to je asi něco stejného jako nějaká verze HEN, ale z Japonska. Říká to někomu něoc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Spis je tam prepsana jen koncovka , to taky jde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 no ještě jsem se na nějakých anglických stránkách dozvěděl, že to je snad jen verze, která je stejná jako ostatn, jen ta koncovka říká, že to obsahuje Asijské jazyky... Tak snad to nebude problém upgradovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Tak už jen na závěr. Kdyby někdo náhodou měl tuhle verzi, tak ať se toho nebojí. Udělal jsem to, podle tady poslytnutých rad 3.300EAR+ -> 3.52 m33-4 -> 3.90 m33-2 :) Všem pánové díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakudo
Čzu borci, chtěl bych se zeptat, jestli můžu z verze 3.300EAR+ na PSP Fat upgradovat firmware na 3.90 m33-2 přímo nebo musím jet přes některé další verze. Je to pro mého kamaráda a nerad bych mu to nějak zničil...
Předem dik za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts