Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reklamace a FW

aGr

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Guest PAINkillerCZE

jenze to je tvoje blbost zes to strhl..to ti nevyreklamujou ..to tam drzi pevne a je to jen a jen tvoje vina..jako kdyz prasknu displej taky to neni reklamace pac sem si to udelal sam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
skor do obchodu by som isiel...ale vazne ak je to kvoli klobuciku tak to zbytocne robis !!

Jo.. Asi se do nakyho elektra podivam :D. Ale i tak by me to zajimalo... Protoze ja to pspko kupoval v Brne, cili platit postu do Brna, pak oni to poslou do Prahy (pokud je servis tady, coz asi je), oni to poslou do Brna a oni zas me nazpatek... A me to bude stat kolik 200? Nebo mi snad zaplatej postovny? Tezko.. :D Kdyztak zavolam do servisu a optam se no...

Odkaz ke komentáři

• 0
jenze to je tvoje blbost zes to strhl..to ti nevyreklamujou ..to tam drzi pevne a je to jen a jen tvoje vina..jako kdyz prasknu displej taky to neni reklamace pac sem si to udelal sam

Jo, tim si taky nejsem uplne jistej... Nejhorsi na tom je, ze ja to vubec nevedel.. Prijdu domu a cucim analog nikde :shock: ..

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo.. Asi se do nakyho elektra podivam :D. Ale i tak by me to zajimalo... Protoze ja to pspko kupoval v Brne, cili platit postu do Brna, pak oni to poslou do Prahy (pokud je servis tady, coz asi je), oni to poslou do Brna a oni zas me nazpatek... A me to bude stat kolik 200? Nebo mi snad zaplatej postovny? Tezko.. :D Kdyztak zavolam do servisu a optam se no...

Pokud reklamuješ nějakou věc, máš nárok na proplacení poštovného, pokud o to požádáš. Český reklamační řád nezná pojem "neoprávněná reklamace", čili i kdyby Ti reklamaci neuznali, nejsou oprávněni si za to cokoli účtovat. Mimochodem, než riskovat solidní průšvih trapnou krádeží čepičky za pár šupů, to si ji radši kup, viděl jsem, tuším, že v Gamestation, celou sadu analogů, různé tvary a velikosti, bylo jich tam cca 5, stálo to snad okolo dvou set...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu