Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak přejmenovat videa v PSP

jakudo

Otázka

Jde mi o to, že když si stáhnu nějaký film z netu (ať už odtud nebo odkudkoliv jinde), tak v PSP se mi zobrazí divný názvy (třeba "qd" nebo "SEA_DISC"). Je možné to nějak, jakýmkoliv způsobem přejmenovat (v PC), chtěl bych, aby se tam zobrazoval název filmu, abych věděl, co to je a ne nějaké nesmysly.

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Přesně tak Lukino007. Třeba soubor M4v00077.mp4 musí být vždy ve tvaru "cokoliv12345.mp4". Ale ať to přejmenuji jakkoliv, tak se to v PSP zobrazí pořád se stejným nesmyslním názvem, třeba "qp". A musí to být nahrané v jednom z těch divně pojmenovaných adresářů na kartě, ne ve složce video...

Takže jaký význam má tento topic univ? Význam má takový, že by mě prostě zajímalo, zda to jde někde přepsat nebo ne, přesně tak jak jsem se ptal v prvním topicu. A nemysli si, že jsem tak hloupý, abych to nezkusil jen tak přejmenovat;)

Odkaz ke komentáři

• 0

jj, to mě taky napadlo s tím obrázkem. Jenže to je "moc" práce (zatím jsem jiné řešení nenašel). Doufal jsem, že ta informace o jménu je zapsaná v nějakém Id3Tagu, tak jako u MP3, ale asi není. Nepovedlo se mi to alespoň nijak nastavit.. No nic, nedá se nic dělat...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu