Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc...se stahováním

bernto

Otázka

:psp:cau.. newim jestli se to tu uz resilo ale neda se nejak obeji rapid a czshare?? abych nemusel cekat hodinu a pul nebo na volny sloty... dik moc... uz sem zkousel nejaky odkazy kam se mela zadat ta adresa toho souboru a nefungovalo to.... pls o nejakou fintu teda jestli existuje...:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nevim jestli se to zrovna resilo tady ale na kazdym war foru se tohle resi furt a nikdo nic poradnyho nevyresil....maximalne ti pomuze najit nejaky funkcni stranky kde nekdo nabizi svuj PA ale tyto stranky maji furt pretazeny limity....potom sem nekde objevil program rapid down ktery ti sice bez omezeni stahne soubor ale je nefunkcni.....proste to nejde.

Odkaz ke komentáři

• 0

když už tu je řeč o těch stránkách na ukládání souborů, proč vlastně tady lidi z fóra ukládají na rapidshare nebo CZShare?

Já, hodně stahuji ze zahraničních fór, a tam je 90% uloženo na Megauploadu a přijde mi to 100% lepší než ty 2 vyjemnované. CZShare - tam to nechpápu už vůbec. Je to děsně neskutečně pomalé a bez nějakého account (který se dá získat jen obtížně (snažil jsem se o to předevčírem a fakt to nejde, je jedno proč) a rapidshare je drahej... Na megauploadu se stahuje mnohem rychleji a i ceny jsou tam v případě nouze lepší.

Tak proč zrovna Rapidshare a CZShare?

Odkaz ke komentáři

• 0
když už tu je řeč o těch stránkách na ukládání souborů, proč vlastně tady lidi z fóra ukládají na rapidshare nebo CZShare?

Já, hodně stahuji ze zahraničních fór, a tam je 90% uloženo na Megauploadu a přijde mi to 100% lepší než ty 2 vyjemnované. CZShare - tam to nechpápu už vůbec. Je to děsně neskutečně pomalé a bez nějakého account (který se dá získat jen obtížně (snažil jsem se o to předevčírem a fakt to nejde, je jedno proč) a rapidshare je drahej... Na megauploadu se stahuje mnohem rychleji a i ceny jsou tam v případě nouze lepší.

Tak proč zrovna Rapidshare a CZShare?

Czshare mi vyhovuje, mám acc v pohodě za 99kč, RS nemusím ,ale megaupload by byl nej - rapget :)

Odkaz ke komentáři

• 0

to enginehead: No jo, jenže já nejsem teď v ČR a dlouho nebudu. SMS posílat nejdou. Pak je tam možnost faktury, ale pochybuji, že mi pošlou fakturu do Jižní Korei. A i kdyby jo, tak to co si chci stáhnout si chci stáhnout pokud možno hned a ne až za několik týdnů. Mají tam napsanou možnost PayPal (to by bylo výborné), ale ta jim nefunguje a admin mi řekl, ať to klidně pošlu na ten jeho účet, že to nějak zařídí, což teda já neudělám (poslat peníze jen tak někam). A když si CZShare nezaplatím, tak mi jede cca 6kb, což je dost málo...

Odkaz ke komentáři

• 0
jj megaupload je best, a nebo edisk, torrent. Rapid a CZshare bych úplně zakázal je to na pí*u

Tady se prostě ukazuje lidská, a hlavně česka blbost, né že jen kradeš hry za tisíce, ty ani nejsi schopný si zaplatit blbecjh 150 korun na měsíc..kdyby jsi byl "socka" a nemohl jsi to dovolit, tak asi těžko nebudeš mít PSP, nebo něco, čím by jsi mohl na toto fórum psát.

Odkaz ke komentáři

• 0

jo rapid obejit jde nevim jak Cz share ale na rapid je spousta programku, které jsou zcela zbytečné např. (ip platinum= mění IP a to ti nekdy pomůže jenže už je to tak používaný, že se ti vyplatí počkat na své IP nez hledat volnou. A dále je tu Rapidown a to je prostě, že tam hodis link a jede to (100MB= 20minut :( takze také nic moc. Já to vyřešil tak, že jsem si koupil konto na CZsharu ;) 100KČ kreditu snad jeste máš ne :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ak nemas pevnu IP adresu, staci po kazdom stiahnutom subore natvrdo odpojit internet, zmazat si v IE tzv. cookies a znova sa pripojit. Potom nemusis cakat 1,5 hod. a mozes tahat dalsi subor. Chyba je v tom, ze musis pri tom pocitaci sediet.

Mna to prestalo bavit po prvom dni, takze som si kupil Premium najprv cez spoplatnene SMS na 3dni a hned na to uz na par mesiacov dopredu, pouzil program RapGet, nahadzal tam linky a nestaral sa o to ... nic lepsie nie je!

Odkaz ke komentáři

• 0

njn. kdo má kartu tak má rapida a kdo nemá tak si platí czshare

jinak rapid je určitě pohodlnější stahování rychlejší vydrží to tam dost dlouho! levnější, celosvětový, prostě best

Jediný důvod proč czshare prosperuje je že se dá paltit smskou (kdyby to zavedli přes rapida za stejnou cenu) nebyla by konkurence

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu