Mal!sta Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Nazdarek, hele mám problém, dohrál sem to uplně celý, a objevili se mě tam bonusy. Puvodně sem si myslel, že to člověk musí zajet na zlato, aby ho to pustilo na další bonus, ale není to tak. Nevíte někdo jak na to...???? Nebo nemáte někdo savy týhle hry.... pls moc dik...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mal!sta Odesláno Březen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 hej tady je tolik ochotných lidí, že se mě z toho dělá zle... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no já to taky dohrál a měl sem odemčený asi jen 2 ty bonusy... vůbec nechápu podle čeho se to otevírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 nevim jestli je to to co vy myslíte ale našel sem tohle http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/935318.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mal!sta Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jj je to ono... A dokonce ten save funguje...!!! Moc dík!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.