°°K°A°M°° Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 no toto je taky maly spamospekulativny thread a kedze nikto tu netusi ani ako sa to prelamuje tak toto hlasovanie ma nulovu hodnotu... ale inak myslim ze 2.80 skor...moj odhad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 proc myslis ze ta chyba co je v 3.00 je prave chyba v zabezpeceni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 No ja nevim. ale na psp.novinky.org píší: 3.01 v této nové verzi byla pouze odstraněna závažná chyba bezpečnosti systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 ano... inak sa to vraj tyka PSOne emu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 proc myslis ze ta chyba co je v 3.00 je prave chyba v zabezpeceni ? Hh, asi tak. Klidně to může být oprava bugu např. při pokusu stáhnout hru Playstation Network, chyba v komunikaci PSP s PS3 apod. Nikdo neříkal, že ta chyba je bezpečnostní. Jinak po tom, co jsem viděl topic od Bobo, tak tipuju 2.80 ale hlasování se zdržuju :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 sry sry tak to teda prosim smažte:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Do¨cela zajímavej topic a ještě záludnější otázka :D je to vsecko ve HVEZDACH!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Nevim jak to dopadne ale je mi to hlavně úplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Nevim jak to dopadne ale je mi to hlavně úplně jedno :lol: Souhlasim s tebou, i kdyz z trochu jinych duvodu nez ty :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 to sem zvedaf jak to nakonec vsechno bude :D driv byvali casy kdy byl neprolomitelny 2.60 tak uvidime jak to bude ted :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 no 2.80 už je prolomen ;) prolomeni znamena obyčejny puštěni kodu a to už se stalo (samozdřejmě žadny ISA ani downgrade) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 No myslím že hacknou 2.80. Když už vyšel eLoader s podporou 2.80 tak by to snad mohlo vyjít( DG + ISA). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 2.80 už mám dávno prolomenej - teď jen prolomit 3.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 2.80 už mám dávno prolomenej - teď jen prolomit 3.00 No prolomenej je, ale dost majitelů s PSP FW 2.80 by určitě chtělo ISA nebo DG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 2.80 už mám dávno prolomenej - teď jen prolomit 3.00 No prolomenej je, ale dost majitelů s PSP FW 2.80 by určitě chtělo ISA nebo DG. Okomentoval bych to, ale radši budu mlčet :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 2.80 už mám dávno prolomenej - teď jen prolomit 3.00 No prolomenej je, ale dost majitelů s PSP FW 2.80 by určitě chtělo ISA nebo DG. Okomentoval bych to, ale radši budu mlčet :roll: Jen se vesele pusť do komentování. Rád si vyslechnu tvůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 2.80 už mám dávno prolomenej - teď jen prolomit 3.00 No prolomenej je, ale dost majitelů s PSP FW 2.80 by určitě chtělo ISA nebo DG. Okomentoval bych to, ale radši budu mlčet :roll: Jen se vesele pusť do komentování. Rád si vyslechnu tvůj názor. taky me zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 takze podle nazoru hacknout driv 3.00-? :D tak uvidime sem zvedaf co to bude :) ale radsi bych aby hackli 3.00 pac do Vanoc 2.80 asi nechybnou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Řeknu to takhle já měl rok PSP... měl sem FW 2.01 ... čekal sem na DW a dlouho nic tak sem ho hodil na 2.60 ... Vyšel 2.71 ... Odolával sem pokušení ,ale FLASH PLAYER mě dostal.... Asi týden potom vyšel downgrade na 2.60 :D ... asi půl měsíce potom už jsem to nevydržel a celé své balení PSP GIGA PACK + 4 hry + 2 FILMY ,jsem prodal za 7300kč.... A koupil si od placka 1.50 with 4GB SanDisk... Za týden tu byl downgrade na 2.71... Tím chci říct ,že se podle mě z 2.80 nevyplatí update na 3.00 dokud se ten FW nehackne.... Do té doby bych se nenechal zlákat vizualizací a PSone hrama pře PS3.....Ale 3.00 se podle mě nehackne už jen kvůli tomu .že je o tolik složitější...A pokud se hackne tak to bude trvat o nějakej ten čas déle než sme zvyklí z ostatních FW .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Je mi celkem jedno ktery firmware se rozlouskne driv. Jelikoz jsem upgradovani zastavil na 2.80 tak si chci zahrat ISA co nejdriv.Uz aby to slo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 ja upgradovani zastavim na 2.81 :D ale porad doufam ze teda do Vanoc bude DG na 2.80 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 nevim jestli dg..., ale slysel jsem o tzv. Hen-D, ktery asi bude pro fw 2.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 nevim jestli dg..., ale slysel jsem o tzv. Hen-D, ktery asi bude pro fw 2.8. Taky jsem o HEN D slyšel ovšem nevím co přesně tim D_A myslel možná vylepšení pro 2.71 ovšem myslim že není co vylepšovat..:) Tak možná se dostaneme do 2.80..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik_cz Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 2.8 už prolomená je těď jěště ty isa a homebrew. Ale FW 3.00 no nevím.Problém je v tom , že nikdo pořádně neví čeho se ta chyba týká. A jestli vůbec ji lze použít k prolomení FW. Ale bylo by super mít na FW 3.00 homebrew a ISA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.