JamesRamone Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 takže pro ty co to ještě nevědí- na dumpování UMD(tedy jejich zálohování do .iso) je nový program od PhonicUK. Tato verze je vytvořena pro kernel 3.xx takže funguje i na slimech. Obraz Iso se ukládá přímo na memory stick, jestli máte dost místa se dozvíte od programu po vložení umd do mechaniky tak doufám že už to tady někde neni a taky že se to někomu bude hodit... download:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 tenhle programek mi prijde celkem zbytecnej,kdyz muzes imd dumpovat z xmb primo na hdd komplu...jedine snad ze by sis nekde za pochodu dumpoval kamosovo umd,ale jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 ono se obcas stane ze je potreba dumpovat v terenu a tech 200kb ti ms nezaplni;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa003 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 polemizovcat o tom ci je to k necemu nebo k nicemu je zbytecne,kazdy ma svuj nazor,ja rikam ze je to v pohode programek a pro ty co si mohou pujcit UMD(maj kamarady nnapr v game shopu je to idealni vec:) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovi Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Mohl by mi to tu prosim nekdo napsat jak na to... pls podrobne. ja jsem uplny antitalent na psp.. a pujde mi to na fimweru 3.71 slim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008030008 .................................................................................................... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.