Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 dobrý den chtěl sem se zeptat když dám eLoader do PSP normalne do GAME kam mám potom vkladat hry protože já je dávam taky do GAME a eLoader piše not hombrawe!pomozte prosím!:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 :cheesygrin:jsi tu nový? jestli myslíš iso hry( originální hry), tak ty přes eloader nespustíš, pokud homebrew hry, tak ty spustíš, ale na co eloader v dnešní době? radši napiš co máš za firmware a co se pokoušíš spustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jj ja vym ale chtěl jsem spustit hru jako JAZZjackrbit a Keena a neslo to!tak je teda mam nakopirovat aby to šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 myslim kam je mam nakopirovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 řekni co máš za firmware a typ psp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 mam PSP slim CFW 3.90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 aha tady bude možná problém, protože psp slim nemá 1.5 kernel, nejlepší volbou je nainstalovat si timemachine a pomocí něj spouštět mix 1.5 firmwaru, zde by si hry hodil pouze do složky game a jeli by určitě, jinak můžeš zkusit ten eloader, ale ne všechny hry rozjede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 tos8boarde: jsi trochu mimo:cheesygrin: jinak hry pak musíš zkopírovat do složky game nebo game150, ale fakt bych ti doporučoval ten timemachine, protože tam rozjedeš vše díky tomu mixu 1.5 firmwaru a na eloader se vykašli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jj ja mluvim jen o hrach hombrew iso hry vym jak spostet a skousel sem hru TTD (transport tycoon delux)a to my normalně jede jak to ze ty dvě hry co jsem jmenoval nejdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 záleží jestli jsi to spouštěl rovnou z memorysticku nebo přes eloader, důvodem může být to, že některý hry jsou dělaný pro 1.5 kernel a některý pro 3.x kernel a ty spustíš jen ty s 3.x kernelem. tady je odkaz na návod na timemachine http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=21789 , kdyby si se chtěl podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jo jo spouštěl jsem to normalně z menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jj, tak to bude tím kernelem, když si se pokoušel spustit ty hry co nešli, tak se objevila chyba a číslo, že? jedině timemachine.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ne ne jenom ikony,jakysi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 prostě si tam měl ikonu hry, co nešla spustit + možná jednu corrupted ikonu, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViCktor Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 když už se tu bavíte o eloaderu. takl nejde mi spustit PSXRMSTester ani přes eloader. Píše mi to not homebrew a když to chci spustit tak chybu 80010002 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jo jak řikáš ikona která nejde spustit ale ja si stejně mysim že chyba je ve mě protože nevim kam to nakopčit!porat prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 andre: si trochu mimo on chcel spustit homebrew na kernel 1.5 a na to sluzi program Eloader Pre toho co sa pytal: normalne tie homebrewy nakopiruj do PSP/GAME/menohomebrewu , potom pustis eloader a on si to sam najde. Ked to nejde pozri ci mas v recovery nastavene na zlozku game kernel 3.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 dik a prosim te co je to recovery nastavení a jak se to nastavuje?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 vypneš psp (dlouhé držení power) a když ho zapneš tak hned zmačkneš a držíš R configuration>game folder hombrewer věnuj nějakou tu hodinku pročtení foru a topicku pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 tak do toho se my teda nechce hrabat kvuli 2 hram ale diky a jde třeba nijak stahnout dejme tomu treba toho Jazz Jackrbita na pc dat ho do PSP a spustit to pres nijakej emulator? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Já nejsem mimo, jen říkám, že eloader ti stejně nejmín polovinu věcí nespustí..., proto jsem říkal, at si vytvoří timemachine a nemusí se starat o další detaily, protože díky mixu 1.5 firmwaru spustí všechny 1.5 homebrew...:!: Tak to myslím, že asi nejde, přes nějakej emulator... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Javor1991
dobrý den chtěl sem se zeptat když dám eLoader do PSP normalne do GAME kam mám potom vkladat hry protože já je dávam taky do GAME a eLoader piše not hombrawe!pomozte prosím!:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts