pakr4 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Ahoj, potřebuji poradit s burnout dominator. Mam hotovo 48% ale nemůžu dál, protože nějaké závody ještě nemám vyhrané a to hlavně MANIAC, který mi příjde nesmírně těžký. Mám vyhrát např. 50000 bodů a já maximálně dostanu tak 20000 a to můžu být rád. Chci vědět,jestli nemáte nějakou radu, jak na to ... Díky moc každá rada dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Jezdi blizko ostatnich aut , v protismeru , driftuj , snaz se ostatni auta znicit natlacenim na stranu , a proste delej pi*oviny :-D uvidis ze to pude , jo a nezapomen na JUMPY , a kdyz se ti povede vic veci udelat rychle zasebou tak myslim ze dostanes i nejaky ten BONUS ( skore - treba x2 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Tak díky Zkusim to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 hlavne chainuj supercharge...ten ti nasobi body...ked das napr za sebou 5x ubercharge dostanes 5000 bodov plus ti to 5x vynasobi co si nadriftoval a tak ;) inak prechadzam to aj ja teraz...pomaly dokoncujem hotrod series:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Ahoj,potřebuji poradit s burnout dominator. Mam hotovo 48% ale nemůžu dál, protože nějaké závody ještě nemám vyhrané a to hlavně MANIAC, který mi příjde nesmírně těžký. Mám vyhrát např. 50000 bodů a já maximálně dostanu tak 20000 a to můžu být rád. Chci vědět,jestli nemáte nějakou radu, jak na to ... Díky moc každá rada dobrá jo jezdit maniac, to je fak vo nervy ale dá se to :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Zdravím, mam ještě jeden dotaz. Už se mi to jakž takž povedlo, ale mam další problém. Abych získal dominator classu, mám udělat 6000 pointů. Už mam 6115 pointů, ale classa dominator zůstala zavřená. PLS help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Může někdo pomoct prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ..treba mas blbej .rip , nebo musis udelat 6000pt + este neco .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.