filipsemo Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Ahoj, chtěl bych se nejdřív zeptat jestli tuhle hru nekdo dohral? A jestli ne kde jste se zasekli? A jestli by nekdo dal pres wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 MMMT...to jde pres wifi?? o tom vubec nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Myslim ze jo- tys to dohral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 já to dohrál dal mi zabrat itachi a multiplayer jsem nezkoušel ale ještě lepší díl je ten v japonštině jsou tam nové komba atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 dohral sem to, bylo to dobry a multiplayer sem zatim hral jenom 3x... ale pohoda... bylo to lehky - 14 hodin cistyho casu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 takze ma to infrastructure? alebo jen ad hoc? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 takze ma to infrastructure? alebo jen ad hoc? :/ ad hoc................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ma to len adhoc . Inac dohral som to na 100%, itachiho a naruta mam vylepseneho vsetko na maximum :D To je potom take rychle jakeby sa bili muchy :D Na chvilu som sa zasekol na akatsuki stagei. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ja proste nemuzu dat tu tretí cast heroes mode- je to na hard. Proste dycky me znici- a chci se zeptat jestli nejak ovlivnuje to power-ups i heroes mode??!?!?!? A poslal by mi nekdo save jen abych se moh podivat jak to vypada?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ja proste nemuzu dat tu tretí cast heroes mode- je to na hard. Proste dycky me znici- a chci se zeptat jestli nejak ovlivnuje to power-ups i heroes mode??!?!?!? A poslal by mi nekdo save jen abych se moh podivat jak to vypada?!?! Přesně tam sem seklej já :dozey: ... A jinak, myslím že ne .. k tomu ovlivňování... a k tomu savu .. nemají nic na gamesfaq ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Snake Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Zdravím, potřeboval bych od vás radu jestli to máte dohraný teda. J8 už mám všechny charaktery a všechny tituly, ale k úplnému dokončení, apsoň pro mě je mít ještě otevřená všechna videa =)) Tak se chci zeptat zda by mi nikdo nemohl poradit s kombinacema charakterů, seriál mám zatím zkouknutý do 60 dílu takže ještě moc nevím koho k sobě kombinovat =) Zatím mám: The Legendary Sannin Team Genius Hard Workers United Master a Student The Cursed Eternal Rivals Team Byakugan Uchicha Clan Assocition of Ninja Thugs Those who Knouw Loneliness díky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 moje icq 399498033 jestli chceš napiš mám to hotový můžu poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.