ZodiacCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 Tak jsem si stáhl tuto hru (už nevím z jakého zdroje odsud z fora) a vždy když jsem v přístavu a tam projíždím jedním místem, tak se mi hra sekne. Je jedno, jestli jedu z jedné nebo druhé strany na to místo, ale vždy se mi to v něm sekne a ted mám misi, ve které se přes toto místo koná závod, takže nemám šanci tu misi dokončit. Neexistuje nějaký patch nebo update, který by vše vyřešil?:cry: Citovat
Aldic Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 jj to sem měl taky.. Vyřešil sem to tím, že sem to smazal:D Citovat
FaKe Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 na todle znám dobrej trik... zapni psp.. najeď na hru v menu.. zmáčkni Triangl.. a tam najeĎ na položku DELETE.. zmáčkni amáš po problému :lol: Citovat
Krystoferus Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 Už se to tady řešilo... Zkus hru znova stáhnout z jiného zdroje... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.