ZodiacCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Tak jsem si stáhl tuto hru (už nevím z jakého zdroje odsud z fora) a vždy když jsem v přístavu a tam projíždím jedním místem, tak se mi hra sekne. Je jedno, jestli jedu z jedné nebo druhé strany na to místo, ale vždy se mi to v něm sekne a ted mám misi, ve které se přes toto místo koná závod, takže nemám šanci tu misi dokončit. Neexistuje nějaký patch nebo update, který by vše vyřešil?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jj to sem měl taky.. Vyřešil sem to tím, že sem to smazal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 na todle znám dobrej trik... zapni psp.. najeď na hru v menu.. zmáčkni Triangl.. a tam najeĎ na položku DELETE.. zmáčkni amáš po problému :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Už se to tady řešilo... Zkus hru znova stáhnout z jiného zdroje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.