kvasimodo Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Chtel bych se zeptat jestli nevita,jak vypnout 2 tezebni pumpy!? Mam je deaktivovat,ale pokazde se mi podari vypnout jen jedna. Kdyz jsem se pokusil vypnout je v opacnem poradi,tak jsem zase tu druhou nevypnul?!Vsechny jsem vystrilel ,nikde uz nikdo neni ale jedna pumpa porad jede a neda se pokracovat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 myslis ten level jak na zacatku vyjedes vytahem a musis strelit do ty trubky aby se otevrely ty vrata? nebo jakej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 hral jsem killzone u kamose a dostal jsem se do 12mise takovej mega robot nevim jak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasimodo Odesláno Březen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Myslim presne to.Strelim do trubky ,otevrou se vrata,vsechno to vystrilim ,ale jen ta jedna pumpa ne a ne se vypnout!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Myslim presne to.Strelim do trubky ,otevrou se vrata,vsechno to vystrilim ,ale jen ta jedna pumpa ne a ne se vypnout!? Po tyhle casti je tam "para"- to jenom des do prava a pak tam je hnedka pod ni tlacitko...no a to samy u ty pumpy-zeleny tlacitko,zmackni krizkem a zdar :D hral jsem killzone u kamose a dostal jsem se do 12mise takovej mega robot nevim jak dal No tak v jedny z tech krabic si vem RPG-tim mu rotacak budto rozsekej uplne nebo zbytecne neplejtvej a vem si treba helghastackou rifli a tou ten rotacak dodelej a pak si teda jeste vem RPG,vystrilej a vem si sniperku a vystrilej s ni hlavne ty roboti boxy co ma ten robot na sobe a pak kdyztak kdyz ti zbyde tak strilej na raketomety no a pak uz ti asi zbudou jenom granaty a pusky tak to s nima dorubej :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Po tyhle casti je tam "para"- to jenom des do prava a pak tam je hnedka pod ni tlacitko...no a to samy u ty pumpy-zeleny tlacitko,zmackni krizkem a zdar :D No tak v jedny z tech krabic si vem RPG-tim mu rotacak budto rozsekej uplne nebo zbytecne neplejtvej a vem si treba helghastackou rifli a tou ten rotacak dodelej a pak si teda jeste vem RPG,vystrilej a vem si sniperku a vystrilej s ni hlavne ty roboti boxy co ma ten robot na sobe a pak kdyztak kdyz ti zbyde tak strilej na raketomety no a pak uz ti asi zbudou jenom granaty a pusky tak to s nima dorubej :-) . Ja mu znicil rotacak granaty a roboty na obou stranach a rakety taky a pak mi dosli naboje a zabil me granatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.